New In: Pieces Blazer

09.01.2013 af: Tine Kategori: Dagens

I fredags var jeg på en lille shoppetur, hvor jeg fandt denne blazer i Pieces. Nedsat til 200 kr. Jeg ved at det ikke er det bedste billede, og jeg plejer da heller ikke at tage billeder med min mobil, men overskuddet er ret lille pt. Er snart godt træt at at være gravid. Så denne gang må I nøjes.

Jeg har termin på lørdag, og selvom jeg hverken døjer med plukveer eller vand i kroppen, så kan jeg godt mærke at fødslen nærmer sig. Jeg har ondt i lænd og symfyse, og så er jeg bare træt. Så træt at jeg sagtens kan tage en lur kort efter jeg er stået op. Og et bad kan være noget af en kræftanstrengelse:-)

Men jeg holder ud de sidste dage, og håber bare på at lillebror ikke har fundet sig alt for godt tilrette. Vi vil jo gerne snart se ham!

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “New In: Pieces Blazer

  1. Jeg håber han snart kigger ud til jer 🙂 og at du får en god fødsel.
    Og så lige en masse pæne ord omkring din gravide mave 🙂 altså hvor ser du godt ud… de sidste uger af min graviditet var jeg altså ikke så chick at se på…. i alt fald ikke hele tiden 🙂 og havde det bedst i meget løst tøj (kan jeg undskylde mig med at det var august og meget varmt??).

    Glæder mig til at følge med fremover når lillebror kommer ud, og Sofia skal være storesøster 😀

    • Tak, Karina. Jeg håber også på en god, kort og forholdsvis smertefri fødsel:-)

      Bukserne er også begyndt at genere en del, men jeg tænker at jeg nok skal komme til at tilbringe nok tid i løse bukser efter fødslen, så jeg prøver at se nogenlunde ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier