Dinner Date

01.05.2013 af: Tine Kategori: Dagens

Jeg har de sidste par uger haft et kæmpe behov for at komme lidt ud uden børn. Og igår gik drømmen endelig i opfyldelse. Kæresten havde sørget for pasning af banditterne, og vi fik et par timer for os selv. Med god mad og fingerfletning.

Restauranten var den samme som den, vi var på, da vi mødte hinanden for første gang for 3 1/2 år siden. På en blind date, arrangeret af nogle af vores fælles venner. Venner, som begge skal med til Antons barnedåb på søndag. For de spiller selvfølgelig en vigtig rolle i vores liv. Jeg er dem i hvert fald evigt taknemmelige.

Tilbage til kæresteaftenen….. Vi startede med en mojito. Med en anelse mindre sprut i til mig, da jeg jo stadig fuldammer. Men nøj, hvor smagte den godt. Det er et helt år siden, jeg fik en sidst. Faktisk fik jeg den dagen før, jeg fandt ud af at jeg var gravid igen. Og det var i maj måned sidste år. Puha, tiden går stærkt! Vi gik all in mht. maden. Jeg fik en 3-retters menu med laks, kalv og syndig chokoladekage. Kunne næsten ikke holde ud at have bukser på bagefter;-)

Men jeg nød aftenen i fulde drag, for selvom jeg elsker mine børn mere end noget andet, så er det også dejligt bare at være ‘Tine’. Spise mad i rolige omgivelser og kigge kæresten dybt i øjnene. Det synes jeg nemlig ikke der er plads til i vores hverdag. For når børnene er puttet, så er vi begge smadrede og ender meget tit bare i hver sin ende af sofaen. Kender I også det?

Beklager de lidt rystede billeder. De blev taget sidst på aftenen af en lidt tipsy kæreste.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Dinner Date

  1. Hvor lyder det bare som en rigtig dejlig aften i havde, og håber at i får en fantastisk barnedåb på søndag 🙂
    Hvor er din læder jakke fra? Den er så fed 🙂

    • Det var SÅ dejligt at være ude sammen. Det er over 6 måneder siden vi gjorde det sidst.

      Jakken er fra Pimkie. Købt i Paris sidste sommer. Er også mega glad for den.

  2. Hvor ser du godt ud, og dejligt at I kom ud og spise. Det er længe siden jeg har “været forbi”, så skal lige læseligt tilbage. Til lykke med Antons dåb også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier