LEGO Wear

30.10.2013 af: Tine Kategori: Børnetøj, Samarbejde, Tumling

20131029-134957.jpg

Sofia er begyndt selv at tage initiativ til at blive blefri. Hun kan godt komme og sige at nu vil hun på potten. Det betyder også at det er slut med bodyer, der er svære at få af. For det skal selvfølgelig gå hurtigt når først den lille dame melder sig. Vi har derfor indkøbt blødt undertøj, og er i disse måneder storforbrugere af langærmede T-shirts udover.

T-shirts’ne skal kunne holde til lidt af hvert. I vuggestuen bliver de typisk udsat for leverpostej, yoghurt og vandfarve. Og herhjemme kan vi nok heller ikke se os fri for at aftensmaden også sætter sine spor. Så jeg vil gerne give lidt ekstra for en god kvalitet, som kan holde til mange vaske uden at blive alt for skæve i syningerne. Denne t-shirt er fra LEGO Wear, og er allerede en favorit hos den selvstændige 2 årige. Hun har en helt tydelig mening om hvad hun skal have på, når vi finder tøj frem, og denne gik gennem nåleøjet. I weekenden var hun helt umulig at klæde på, og ville beholde sit nattøj på. Så vi var til svøming og til svigermors fødselsdag i nattøj – heldigvis det pæne af slagsen. Men alligevel!!

Find mere pige tøj online her.

Indlægget er lavet i samarbejde med LEGO Wear

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “LEGO Wear

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier