Dagens i Saint Tropez kjole

10.07.2014 af: Tine Kategori: Dagens

Kjole fra Saint Tropez, Havaianas, armbånd og øreringe fra ByBiehl, ur fra Guess og halskæde fra H&M

Pyh, hvor er det varmt! Jeg har været ved at smelte væk de sidste par dage. Heldigvis mente min chef at jeg godt kunne forkorte mine arbejdsdage lidt i denne hede, hvis jeg ikke havde så meget at lave. Det har jeg desværre da jeg er ved at lave vores hjemmeside færdig, men jeg tillod mig alligevel at vende snuden hjemad allerede kl. 15.15. Så kunne ungerne og jeg nemlig nå at lege i haven inden farmand kom hjem. Vi hygger gerne med lidt kiks eller yoghurt og så står den ellers på sandkasse, gynge og rutsjebane i lange baner. Anton ligner sin søster mere og mere. Både i statur, men så sandelig også i frygtløshed. Han tager gerne rutsjebanen 20 gange i træk på egen hånd. Han skal stadig have lidt hjælp til at komme op af stigen, men de små ben kan næsten selv nå.

Kjolen er ny, og var med i den bunke tøj, jeg købte i Saint Tropez i mandags. Der var udsalg, og jeg fandt både bukser, bluse, top og kjole. Kjolen var dog ikke på udsalg, men den er perfekt til disse varme dage. Den er nemlig dejlig luftig. Den ryger helt sikkert i kufferten når vi tager til Mallorca om et par uger.

 

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Dagens i Saint Tropez kjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier