Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Sofias vinterudstyr

20.11.2014 af: Tine Kategori: Børnetøj

IMG_5634.JPG

IMG_5639.JPG

IMG_5642.JPG

Jeg skal da lige love for at vinteren kom stormende i sidste uge. Heldigvis var vi forberedt og det var derfor bare at finde støvler, jakke og flyverdragt frem fra skabet. Mini A ture anorakken købte jeg til halv pris i foråret og byKier støvlerne fandt jeg i deres outlet med klækkelig rabat tidligere på året. Der findes stadig nogle i flere forskellige farver, hvis man mangler.

Anorakken er virkelig lækker kvalitet og Sofia elsker at han selv kan tage den over hovedet uden at lyne den op. Så skal hun nemlig ikke bede de voksne om hjælp når hun skal ud og lege. Hætten kan knappes af, men den var anvendelig i sidste weekend hvor det blæste meget voldsomt.
Støvlerne er vind- og vandtætte læderstøvler med gummisål og lækre ruskindsdetaljer på snuden og hælen. De er foret med uld og derfor rigeligt varme. De lukkes med to store velcro remme og er derfor lette at tage på, selv for en treårig. Sofia er heldigvis helt vild med dem, fordi de glitrer. Alt hvad der har glimmer og glitter på sig er et hit for tiden:-)

Print Friendly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier