Pyjamasfest

07.03.2015 af: Tine Kategori: Børn, Børnetøj, Samarbejde, Tumling

I går aftes havde vi en rigtig hyggeaften. Aftensmaden stod på store bøffer, knasende grønt og hjemmelavet bearnaise. Selvfølgelig sammen med et godt glas rødvin. Jeg nåede at blive lidt tipsy! Som prikken over i’et fik ungerne også lidt slik. Så inden sengetid skulle der en grundig gang tandbørstning til. Heldigvis er vores unger glade for tandbørsten, og vi har ikke de vilde hyleture. De har hele deres liv fået en sang under seancen og de ved godt at når vi synger Postmand Per eller Aramsasa, så skal bisserne børstes. Anton kan selvfølgelig skabe sig en gang i mellem. Har er blevet en typisk toårig, og det er så tydeligt at han lige skal prøve alle grænserne af;-)

Sofia var hoppet i sin nye Pyjamas fra Lego Wear. Hun fik nemlig lov til at vælge noget fra deres webshop, og da alt hendes nattøj er ved at være for kort på benene, så måtte der noget nyt til. Heldigvis er disse bukser rigeligt lange, og de sidder heldigvis så godt til i benene at de ikke kravler op i løbet af natten. Det synes mine unger nemlig ikke om. Især Anton kan blive helt frustreret hvis buksebenene er kravlet op om læggen. Så jeg prøver at købe bukser med stramme ben, for det må da også være irriterende. Bukserne er med ribkant i benene og med en god bred elastik i taljen, og det er i det hele taget et dejligt sæt nattøj. Blødt og med lidt stræk i. Vi har et par gange været heldige at få noget tøj fra Lego Wear, men har umiddelbart aldrig købt noget selv. Jeg synes godt det kan være lidt for farverigt eller fyldt med lidt for mange figurer, men de små kyssende pingviner på nattrøjen kan jeg godt leve med:-)

Indlægget er lavet i samarbejde med Lego Wear og nattøjet er venligst sponseret

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier