Tiden flyver

15.03.2015 af: Tine Kategori: Børn


Hen over weekenden er det gået op for mig, hvor store mine unger egentlig er blevet! I fredags havde vi nemlig sagt ja til at passe mine søsters børn, Silas på 3 år og Mynte på 7 måneder, og jeg frygtede virkelig putning af fire børn. Især fordi jeg havde lovet Sofia og Silas at de måtte sove sammen. Men det viste sig at gå over al forventning! 2 treårige i et værelse forløber selvfølgelig ikke uden tant og fjas. Sengene blev forladt et par gange, lyset blev tændt og der blev hevet legetøj frem efter der var sagt godnat. Men som helhed var de simpelthen så seje, og faldt i søvn side om side, og sov sammen hele natten. Sofia var simpelthen så stolt og hun lød virkelig stor, da hun næste dag fortalte mormor og morfar om fætters overnatning på hendes værelse.

Anton er bare totalt forelsket i sin lille kusine og der var så fantastisk at se ham være så øm og kærlig over for hende. Jeg ser ham jo næsten kun sammen med Sofia, så det er sjovt at se ham sammen med yngre børn. Han kom med legetøj til hende, og tørrede legetøjet med papir når han synes hun havde savlet for meget på det:-)

Lørdag aften hyggede vi med god mad, og ungerne forlod bordet for at lege sammen på værelserne sammen i over en time. Vi kunne høre at de havde gang i en mor, far og barn leg, og der var slet ingen kontroverser. Manden og jeg fik vendt verdenssituationen over en flaske hvidvin. Noget som vi sjældent har tid til!

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Tiden flyver

  1. Det lyder til at have været en skøn aften 🙂

    Vi prøvede noget lignende sidste sommerferie, hvor vi var med nogle venner i sommerhus. Der var det meningen at Victor på 3 og vennernes datter på 4 skulle sove sammen … det gik ikke 😉 Efter alt for meget tant, fjas og “han gør det” “hun siger det” sov de i hver deres rum

    • Vi brugte også en times tid på at gå frem og tilbage til værelset, fordi der blev leget lidt rigeligt. Men til sidst var de så trætte at de bare skulle aes lidt på kinden inden øjnene lukkede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier