Little Pieces

27.04.2015 af: Tine Kategori: Børn, Samarbejde, Tumling

Sofia er endelige blevet stor nok til at bruge tøj fra Littlepieces.dk. Hun er jo en lille spirevip, men har endelige bevæget sig op i str. 98/104.  Det betyder at jeg har kigget meget på det udsalg, de har gang i lige nu. Der er nemlig 50% på en lang række varer. Især leggings bruger vi mange af for tiden, da de kræver konstant udskiftning. Sofia slider dem simpelthen op fordi hun er sådan en spradebasse. Hun klatrer i træer, graver sig ned i sandkassen og drøner rundt på alle mulige køretøjer. Så der må lidt nye til. Leggings og T-shirt er faktisk yndlingstøjet. Sofia er ikke så meget til kjoler, da hun ikke synes hun kan løbe stærkt nok i dem. Hun kokser fuldstændig hvis kjolerne er lange. Faktisk skal de helst ikke være længere end til knæet. Hun er meget mere til shorts med strømpebukser under. Så dem har jeg også købt nogle flere af.

Jeg er selv stor fan af Bestsellers tøj, og købet tit tøj fra fx Vila, Only eller Selected. Jeg synes det er fin kvalitet, og ift. Sofia, så har det en rimelig pris, når man tænker på hvor hurtigt det bliver slidt i børnehaven. Jeg gider ikke have det dårligt over at have givet hende noget dyrt på, og det så er ødelagt når hun kommer hjem. Derfor bruger hun mest mærker som H&M, NameIt, Little Pieces og Friends til daglig.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier