Kjoler til et efterårsbryllup

29.05.2015 af: Tine Kategori: Inspiration, Samarbejde

Sidst i oktober måned skal manden og jeg til bryllup i det nordsjællandske. Manden har kendt gommen altid, da de har boet side om side hele deres barndom, og de har holdt kontakten ved lige på trods af at de nu bor i hver sin ende af landet. Det kommende brudepar var også med til vores bryllup sidste år, og jeg glæder mig til at være med på deres livs mest fantastiske dag. Kender jeg bruden ret, er der ikke overladt meget til tilfældighederne. Og der bliver givet gas på alle punkter;-)

Jeg er derfor allerede gået i gang med at finde en passende kjole. Jeg er faktisk ikke i tvivl om at den skal være lang. For det første fordi det er et oktober bryllup, men for det andet også fordi det er lidt mere festligt. Jeg ejer ikke mange lange kjoler, men har fundet inspiration rundt omkring. Jeg er specielt vild med den blomsterprintede chiffonkjole fra Esprit. Jeg kunne sagtens se den til et eventyrligt efterårsbryllup. Nok ikke med en læderjakke som modellen har i hånden, men måske med en lækker kimono eller bolero.

Det mere sikre valg er jo nok en af de ensfarvede kjoler fra enten Just Female eller Storm & Marie. Jeg har med vilje ikke valgt sorte kjoler, for det kan godt være lidt hårdt. Just Female kjolen er grå og Storm & Marie kjolen er olivenfarvet, og dem kan jeg sagtens se mig selv bruge ved flere lejligheder. De er lette at dresse op og ned som man lyster. Her er Esprit kjolen nok lidt mere speciel. Men altså en romantisk date i strandkanten vil den vel også kunne bruges til! Så er spørgsmålet bare om det nogensinde sker?!:-)

Har I gode bud på hvad jeg skal tage på til et efterårsbryllup?

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Kjoler til et efterårsbryllup

    • Ja, den skiller sig nemlig ud på en helt speciel måde! Jeg må vist lige forbi deres butik for at se hvordan den ser ud på;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier