Pæn hud med snail recovery gel cream

21.02.2016 af: Tine Kategori: Personlig pleje

s-l1600

De sidste mange måneder har jeg kæmpet rigtigt meget med uren hud. Både i ansigtet men også på ryg og skuldre. Jeg har skiftet prævention inden for sidste halve år, så jeg tænker det er en reaktion på det. For jeg gør ikke umiddelbart noget anderledes end jeg plejer! Jeg havde ellers fået så fin hud efter jeg skar pasta, ris, brød osv fra, men de sidste par måneder har jeg haft total teeenage-hud. Virkelig ikke særligt fedt at kæmpe med det som snart 34 årig.

Jeg har prøvet en masse ting for at slippe af med den dårlige hud. Drukket masser af vand, renset alle mine makeuppensler, brugt en masse gode masker, og sørget for at gennemrense og -fugte min hud hver dag. Dog har jeg ikke rigtigt kunne slippe af med bumserne. Derfor tror jeg også det er hormonelt, og ikke bare en reaktion på ydre faktorer. Jeg sørger dog stadig for at pleje min hud efter alle kunstens regler, og har de sidste par uger brugt en ny creme. En snail recovery gel. Og ja, det er snegleslim – og det ligner snegleslim! Der er mucin i snegleslim, og det skulle eftersigende hjælpe med at reparere beskadiget hud, og give en glat og energirig hud. Jeg synes faktisk cremen har styrket min huds regenerering, og den grønne te i cremen har beroliget min blussende hud. Jeg har smurt et godt lag på inden sengetid, og næste morgen er min hud meget pænere at se på.

Jeg har købt cremen på ebay, men den findes sikkert også på nogle danske sider. Har I prøvet snegleslims-cremen? Eller har I tips til andre gode cremer, som jeg kan afprøve på min teenagehud?

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier