Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kategoriarkiv: Bloggen

Feriepause

02.08.2016 af: Tine Kategori: Bloggen, Snik snak

image

Der har været usædvanligt stille på bloggen de sidste mange uger. Man skulle tro, jeg havde ekstra meget tid til at blogge når nu jeg ikke arbejder. Men sandheden er faktisk at jeg både har været ferieramt, og at jeg ikke har en særlig god computer efter jeg er blevet ledig. Jeg har været så heldig at alle mine arbejdsgivere har stillet bærbare til rådighed, så jeg har kun en oldgammel HP at blogge fra. Den er nok 10 år gammel efterhånden. Og I kan nok forestille jer, at den ikke er det hurtigste dyr i skoven. Den kan ikke holde strøm, og SKAL være tilkoblet et stik (der lige ryger fordelen ved en bærbar), den er 30 minutter om at starte op, og den har svært ved billedredigeringsprogrammer. Alt i alt er rigtigt dårligt udgangspunkt for at blogge.

Jeg kunne jo bare blogge fra telefonen, men da jeg tager de fleste at mine billeder med spejlreflekskameraet, er det lidt omstændigt med at lægge billeder ind. Jeg er dog ret aktiv på Instagram tinethespacebetween, så følg mig endelig derinde:-).

Men jeg savner at blogge. Jeg savner at dele min hverdag. Vise en masse billeder. Skrive en masse ord. Og så savner jeg alle jeres kommentarer. Er I her stadig?

Mine sidste 2 uger er gået med at holde ferie. Først en uge i sommerhus på Lolland, og dernæst direkte videre til en uge på Samos, hvor billedet også er fra. Vi landede i Odense søndag aften, og er ved at komme igennem det værste vasketøj og sjove feriekøb. På mandag starter hverdagen for mand og børn, mens jeg kan nyde resten af august som ledig. 1/9 står den nemlig på nyt job til mig. Kontrakten er endnu ikke underskrevet, men den er på trapperne. Jeg skal nok fortælle mere, når det er officielt:-)

Back from Nai Yang, Thailand

24.11.2015 af: Tine Kategori: Bloggen, Rejser

Thailand_collage_naiyang_thespacebetween

Så kan jeg igen tjekke ind på bloggen. Efter 14 dages ferie i Thailand. Som jeg skrev i sidste indlæg, så har min online tid været begrænset på ferien. Helt efter eget valg, da jeg havde brug for at koble helt af sammen med min familie. Mor her skulle være helt til stede, og glemme alt om pc, telefon osv. Så derfor har der været meget få indlæg på bloggen. Jeg planlagde nogle enkelte, men mere nåede jeg ikke i min stress op til ferien:-). Nu er jeg dog tilbage på fuld drøn, og for at det ikke skal være løgn, så sidder jeg lige nu på et hotel i Nordsjælland. Jeg startede nemlig op efter ferien med et 3-dages kursus i Holte!

Jeg savner min mand og unger helt vildt, for efter 14 dage sammen 24/7, så er det mærkeligt at være væk. Holte er jo så tilpas langt væk fra Odense, så overnatninger var nødvendigt. Jeg prøver dog at nyde tiden for mig selv. I eftermiddags løb jeg fx en lang tur, og sluttede af med et dejligt varmt bad med hårkur, bodyscrub og hele moletjavsen. I går aftes udnyttede jeg at mine veninde fra handelsskolen gerne ville ses til en bid mad. Vi har holdt ved i alle årene, men pga. langdistanceforholdet, så ses vi ikke så tit. Det var dog mega hyggeligt at se dem igen, og vi snakkede hele aftenen. Har I også sådanne veninder?

Jeg skal nok komme lidt mere ind på Thailand-turen, men der er lige 700 billeder, der skal kigges igennem. Så vi starter med nogle fra min telefon:-)

Hvem gemmer sig bag skærmen?

19.11.2015 af: Tine Kategori: Bloggen

CoverBilledet er taget af dygtige Brian Jensen fra Blitz77

Jeg har blogget i over 6 år, og synes det er svært at finde ud af, hvor meget af mig selv, jeg skal udlevere. Jeg har egentlig haft jer læsere med i det meste. Som da jeg var trist og arbejdsløs, da jeg rugede og fødte mine lækre unger, da jeg kæmpede med en mindre fødselsdepression og da jeg i et af mit livs mest lykkeligste øjeblikke blev gift med min mand. Men hvor sætter man egentlig grænsen?

For mig går grænsen dér, hvor andre folk ikke skal kunne blive involveret. Fx ville jeg aldrig skrive om udfordringer på jobbet, familiefejder eller stridigheder med veninderne. Og jeg har sjældent vist billeder af min mand. Har faktisk aldrig nævnt hans navn, tror jeg. Begge dele fordi han ikke ønsker det. Alle har sikkert prøvet førnævnte på egen krop, men når/hvis man vælger at udlevere sådan noget på en blog, så bliver det pludseligt offentligt. Og jeg bryder mig egentlig ikke om at lufte mit beskidte undertøj på nogle sociale medier. Det er dog en hårfin grænse, og jeg mærker altid efter helt ned i maven, om jeg også vil være stolt af indlægget 2 år ude i fremtiden. For mig virker det patetisk at slette et indlæg, fordi man har fortrudt. I min verden skulle man have tænkt sig bedre om inden udgivelse.

Jeg er med på at indlæg, hvor bloggere blotter sig selv, sikkert også får de fleste reaktioner. Men er det egentlig så vigtigt at få flest kommentarer? For mig, som på ingen måde lever af blogging, men blot gør det fordi det er min hobby, så handler det ikke om at have flest læsere eller sidehenvisninger. Det handler om min lyst til at videreformidle mit liv. Nogle vil nok kalde det at udstille sig selv. Og det er jo egentlig også det, jeg gør! Dog tror jeg på at man sagtens kan være en god og spændende blogger uden at dele ALT! Jeg lukker jer lidt ind, men I får altså ikke indblik i alt.

Fx har jeg lige været 14 dage i Thailand, og jeg har selvfølgelig nævnt rejsen her på bloggen, men jeg har ikke skrevet præcist, hvornår vi skulle af sted. Dette ifølge aftale med min kære mand, da han var bange for at vores hus ville blive ryddet imens. At en tyv ville opsnappe at jeg var væk, og dermed udnytte tiden til at røve os for alle værdier.

Selvom jeg ryster på hovedet af hans forestillinger, så kan jeg egentlig godt se hans pointe. For det er her, det er svært at trække en grænse. Skal man virkelig være så online hele tiden, at alle kan finde ud af hvornår man er hjemme, om man aftenen før har skændtes med manden eller hvornår ens hus står tomt. Eller vil bloggen være lige så interessant hvis blot indlæggene om rejsen kom 1 uge senere?

Jeg har ikke det rigtige svar. Men jeg tror det er mega vigtigt at man finder sin egen grænse. Selvom jeg elsker at skrive her på bloggen og dele øjeblikke på @tinethespacebetween, så har det faktisk været befriende med 14 dage uden. Jeg har i stedet brugt AL min tid med min dejlige familie. Vi har delt nogle helt specielle oplevelser i Thailand. Mine børn har elsket at få min udelte opmærksomhed. Og min mand og jeg har nydt hinanden uden TV, telefon eller pc. Vi har snakket sammen. Vi har spillet yatzy. Vi har flettet fingre. Vi har kigget hinanden dybt i øjnene. Og ved I hvad? Det gør vi faktisk ikke til hverdag. Vi har alt for travlt med de daglige pligter. Og når vi endelig kan slappe af, så gør vi det med TV’et tændt og hver sin telefon i hånden. Foregår det også sådan hos jer?

Indlægget tog lidt en drejning, men min pointe var bare at man skal tænke over, hvor meget man deler på de sociale medier. Både af sig selv, men også af de mest intime øjeblikke med sin familie. Giver det mening?

Bag om bloggen

07.09.2015 af: Tine Kategori: Bloggen

Jeg har blogget i snart 6 år. I morgen er det faktisk præcis 6 år siden, jeg skrev mit første indlæg. Jeg startede lige inden jeg mødte min mand, og bloggen er derfor endt med at være en dagbog over mit liv med ham. Ikke at han fylder meget på bloggen, for det vil/skal han ikke, men i princippet kan jeg læse om de fleste af vores oplevelser sammen, hvis jeg scroller tilbage i mine indlæg. Jeg kan bl.a. læse om hvordan jeg mødte ham, da vi tog til Thailand sammen, da vi blev forældre til Sofia og Anton, og da vi blev gift. Jeg kan nogle dage godt bruge lang tid på at læse gamle indlæg! Og der er nok at vælge i mellem. Jeg runder nemlig snart 2000 indlæg.

Jeg startede bloggen, fordi jeg manglede noget at lave. Ganske enkelt! Jeg var blevet fyret fra mit daværende job 6 måneder tidligere, og var ved at være godt træt af at gå hjemme. Jeg fordrev tiden ved motionere og gå i diverse netværksgrupper, men jeg savnede den del af mit arbejde med at forfatte tekster og lege med billeder. Jeg havde i længere tid læst med hos Acie, og tænkte at en blog kunne være en fin lille hobby. Hverken tekster eller billeder fra dengang er særligt inspirerende, men for 6 år siden, var blogmediet ikke særligt udbredt, så der var ikke de store “krav”:-). Heldigvis er det blevet mere læsevenligt siden da.

Jeg elsker at blogge og har ikke holdt pauser. Jeg gør det fordi, jeg elsker det! Det er mit lille frirum når ungerne og puttet og mens manden stener TV. Jeg skriver om løst og fast, og om hvad der rører sig i min hverdag. Derfor er det også svært at give den en mærkat i ryggen. Alt skal jo heldigvis ikke kategoriseres, og jeg synes det er dejligt ikke at blive puttet i en kasse.

Bloggen er en fritidsbeskæftigelse. Jeg bruger ikke flere timer på den hver dag, da jeg simpelthen ikke kan finde tid til det. Jeg gør det når jeg har tid i overskud. Derfor kan indlæggene også være lidt spredte. Nogle gange kommer der et dagligt, og andre perioder er det lidt mere sporadisk. Det kommer meget an på, hvor stort pres jeg har på hjemmefronten og på arbejdet. Bloggen skal på ingen måde være en stressfaktor for mig, for så går det sjove jo af det:-)

Af samme grund har jeg valgt ikke at have annonce og affiliate links på min blog. Det er netop kun en fritidsbeskæftigelse, og det er derfor ikke meningen at jeg skal tjene nogle penge på det. Jeg har jo mit fuldtidsjob! Jeg indgår dog samarbejder når jeg kan se en idé i det, men det giver ikke mange penge i kassen. Dog er jeg meget tilfreds, og holder fast i at det skal være sjovt.

Jeg synes det er så hyggeligt at få feedback fra jer læsere. Jeg tænker ikke over, hvor mange, der læser med på min blog, og bliver lige overrasket hver gang, når der kommer en kommentar om at en har læst med længe.

Hvor lang tid har I læst med?

Dagens i flæsetop

11.08.2015 af: Tine Kategori: Bloggen, Dagens, Snik snak

Jeans fra Educe, top fra Primark og peep toes fra Sofie Schnoor

Jeg smider om mig med “dagens” billeder for tiden!! Gider I se dem? Eller vil I hellere høre om børn, motion, vægttab og mad? Min blog har jo ændret sig meget det seneste år. Ja, den har faktisk ændret sig meget i de 6 år, jeg har blogget. Men det er jo meget naturligt når den alle dage har handlet om mig og mit liv. Det er helt klart en livsstilsblog, hvis jeg skal prøve at sætte er mærkat i nakken på den.

Til at starte med handlede den kun om outfits, men efterhånden som der gik familie i den, kom mine børn jo også med ind over. Og det seneste år har det handlet meget om mad, motion og vægttab. Men hvad vil I egentlig gerne læse om? Jeg tænker faktisk ikke så meget over, hvad jeg skriver om, men skriver om det, som foregår i min hverdag. Nogle dage er det børnene, der er i fokus, andre dage er det maden, og sådan som i dag er det “dagens” billeder.

Mit tøj er aldrig det nyeste af det nyeste, de mest dyre mærker, eller det mest high fashion, men jeg synes selv det er sjovt at se andre helt almindelige kvinder, så derfor holder jeg fast i dagens. Toppen på billedet er for eksmpel en gammel sag. Jeg tror den er tilbage fra 2010, da jeg var i London med arbejdet. Jeg havde ca. 1 time at shoppe i, og trods mellemørebetændelse SKULLE jeg på Oxford Street. Jeg har nærmest ikke brugt den i de 5 år, for den blev hurtigt for stram over hofterne. Men nu er den ved at være til den store side. Sådan kan tingene jo ændre sig;-)

Side 1 af 41234

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier