Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kategoriarkiv: Børnetøj

Pyjamasfest

07.03.2015 af: Tine Kategori: Børn, Børnetøj, Samarbejde, Tumling

I går aftes havde vi en rigtig hyggeaften. Aftensmaden stod på store bøffer, knasende grønt og hjemmelavet bearnaise. Selvfølgelig sammen med et godt glas rødvin. Jeg nåede at blive lidt tipsy! Som prikken over i’et fik ungerne også lidt slik. Så inden sengetid skulle der en grundig gang tandbørstning til. Heldigvis er vores unger glade for tandbørsten, og vi har ikke de vilde hyleture. De har hele deres liv fået en sang under seancen og de ved godt at når vi synger Postmand Per eller Aramsasa, så skal bisserne børstes. Anton kan selvfølgelig skabe sig en gang i mellem. Har er blevet en typisk toårig, og det er så tydeligt at han lige skal prøve alle grænserne af;-)

Sofia var hoppet i sin nye Pyjamas fra Lego Wear. Hun fik nemlig lov til at vælge noget fra deres webshop, og da alt hendes nattøj er ved at være for kort på benene, så måtte der noget nyt til. Heldigvis er disse bukser rigeligt lange, og de sidder heldigvis så godt til i benene at de ikke kravler op i løbet af natten. Det synes mine unger nemlig ikke om. Især Anton kan blive helt frustreret hvis buksebenene er kravlet op om læggen. Så jeg prøver at købe bukser med stramme ben, for det må da også være irriterende. Bukserne er med ribkant i benene og med en god bred elastik i taljen, og det er i det hele taget et dejligt sæt nattøj. Blødt og med lidt stræk i. Vi har et par gange været heldige at få noget tøj fra Lego Wear, men har umiddelbart aldrig købt noget selv. Jeg synes godt det kan være lidt for farverigt eller fyldt med lidt for mange figurer, men de små kyssende pingviner på nattrøjen kan jeg godt leve med:-)

Indlægget er lavet i samarbejde med Lego Wear og nattøjet er venligst sponseret

Sofias vinterudstyr

20.11.2014 af: Tine Kategori: Børnetøj

IMG_5634.JPG

IMG_5639.JPG

IMG_5642.JPG

Jeg skal da lige love for at vinteren kom stormende i sidste uge. Heldigvis var vi forberedt og det var derfor bare at finde støvler, jakke og flyverdragt frem fra skabet. Mini A ture anorakken købte jeg til halv pris i foråret og byKier støvlerne fandt jeg i deres outlet med klækkelig rabat tidligere på året. Der findes stadig nogle i flere forskellige farver, hvis man mangler.

Anorakken er virkelig lækker kvalitet og Sofia elsker at han selv kan tage den over hovedet uden at lyne den op. Så skal hun nemlig ikke bede de voksne om hjælp når hun skal ud og lege. Hætten kan knappes af, men den var anvendelig i sidste weekend hvor det blæste meget voldsomt.
Støvlerne er vind- og vandtætte læderstøvler med gummisål og lækre ruskindsdetaljer på snuden og hælen. De er foret med uld og derfor rigeligt varme. De lukkes med to store velcro remme og er derfor lette at tage på, selv for en treårig. Sofia er heldigvis helt vild med dem, fordi de glitrer. Alt hvad der har glimmer og glitter på sig er et hit for tiden:-)

Sofias tøj til brylluppet

12.05.2014 af: Tine Kategori: Bryllup, Børnetøj, Nye køb, Tumling

Sofias tøj til den store dag har voldt mig mange kvaler. Hun er nemlig ikke den store kjole-pige, og jeg ville derfor helst ikke putte hende i en alt for fin kjole. Men jeg synes alligevel heller ikke at hun skulle i bukser. For det har hun jo på til hverdag. Kompromiset blev derfor en stretchy glimmerkjole fra Wheat. Den er festlig, men alligevel til at suse rundt i – for det gør Sofia;-)

Kjolen var dog det sidste køb. For det hele startede med de fine sandaler fra Angulus. Jeg har luret på dem i mange måneder, men har simpelthen været for nærrig til at give knapt 800 kr. for dem. Især når de “kun” skulle bruges som par nummer to. Til vuggestuen har vi nemlig allerede indkøbt et par udmærket Ecco sandaler. De sidder super godt på hendes fod, og så er de altså lidt mere praktiske i en sandkasse end de sarte Angulus sandaler. Men når der er fest, så lad der være fest. Så da jeg så at  de var sat ned til 375 kr., så slog jeg altså til. De er fundet i et lokalt shoppingcenter og solgt som rejseprøver. Hvad det lige præcis betyder ved jeg faktisk ikke. Men de er fine og ubrugte, og så er jeg glad:-)

Anton har selvfølgelig også fået nyt tøj og sko, og det skal jeg også nok vise frem ved lejlighed.

Petit by Sofie Schnoor

29.11.2013 af: Tine Kategori: Børnetøj, Nye køb

20131129-165121.jpg

20131129-165037.jpg

Jeg er så småt ved at indkøbe ungernes tøj til decembers mange fester. Sofias tøj kommer til at tage undgangspunkt i de fine glitter tullesko fra Petit by Sofie Schnoor. Billedet snyder lidt, men de har den fineste kobberfarve. Jeg fandt dem ubrugt på Trendsales til en fin pris på lige over 200 kr.

Har I nogle gode bud på jule- og nytårskjole, der matcher skoene?

LEGO Wear

30.10.2013 af: Tine Kategori: Børnetøj, Samarbejde, Tumling

20131029-134957.jpg

Sofia er begyndt selv at tage initiativ til at blive blefri. Hun kan godt komme og sige at nu vil hun på potten. Det betyder også at det er slut med bodyer, der er svære at få af. For det skal selvfølgelig gå hurtigt når først den lille dame melder sig. Vi har derfor indkøbt blødt undertøj, og er i disse måneder storforbrugere af langærmede T-shirts udover.

T-shirts’ne skal kunne holde til lidt af hvert. I vuggestuen bliver de typisk udsat for leverpostej, yoghurt og vandfarve. Og herhjemme kan vi nok heller ikke se os fri for at aftensmaden også sætter sine spor. Så jeg vil gerne give lidt ekstra for en god kvalitet, som kan holde til mange vaske uden at blive alt for skæve i syningerne. Denne t-shirt er fra LEGO Wear, og er allerede en favorit hos den selvstændige 2 årige. Hun har en helt tydelig mening om hvad hun skal have på, når vi finder tøj frem, og denne gik gennem nåleøjet. I weekenden var hun helt umulig at klæde på, og ville beholde sit nattøj på. Så vi var til svøming og til svigermors fødselsdag i nattøj – heldigvis det pæne af slagsen. Men alligevel!!

Find mere pige tøj online her.

Indlægget er lavet i samarbejde med LEGO Wear

 

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier