Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kategoriarkiv: Bryllup

1 year ago

14.06.2015 af: Tine Kategori: Bryllup

Tænk at det allerede er 1 år siden, at jeg blev gift med min fantastiske mand! Jeg får helt kriller i maven af at tænke på den fantastiske dag vi havde sammen med familie og venner. Bare man kunne holde sådan en fest hvert år.

 

Polterabend

17.10.2014 af: Tine Kategori: Bryllup

Der er efterhånden gået et halvt år siden jeg blev kapret til min polterabend lørdag den 3. maj. Men jeg har faktisk ikke skrevet så meget om den, da tiden efterfølgende gik op i bryllupsplanlægning. Søde Charlotte efterspurgte dog flere bryllupsrelaterede indlæg, så selvom det er lang tid siden, så håber jeg ikke I har mistet lysten til at høre om min dag:-)


Den lørdag morgen i maj skulle hele familien ud af døren, da vi var inviteret til fødselsdagsbrunch hos min søster. Kæresten skulle løbe halvmarathon senere på dagen, så jeg havde forberedt mig på at skulle være alene med ungerne hele eftermiddagen. Da vi kom ud til min søster havde jeg taget en bamse med til min nevø, og vi brugte de første par minutter på at tale om den. Jeg anede ikke at der stod 14 veninder inde bag døren. Dog blev de efterhånden så utålmodige at der opstod fnis, og så var jeg klar over at dagen ikke helt blev, som jeg havde planlagt den:-)


Kæresten kørte tilbage med ungerne, og så stod den ellers på lækker hjemmelavet brunch med pølser, æg og bacon i massevis. Bagefter lavede vi nogle fjollede konkurrencer, hvor lattermusklerne blev varmet op. Vi skulle fx placere en M&M’s på et sugerør med et sugerør, få en kiks fra panden til munden uden at bruge hænderne, og gribe en skumfidus med munden vha. en kost og en paptallerken.
Jeg var ret spændt på hvad, de havde planlagt for mig, for jeg skal ærligt indrømme at jeg nok ikke er så meget til hverken at sælge kys i gågaden, indspille sange eller klædes ud. Og det havde de heldigvis opfanget. Turen gik derfor til en lille sø i Odense M, hvor vi skulle dyste mod hinanden i nogle store oppustelige badebolde. Det var super sjovt, men også hårdt. Der er ikke særligt meget ilt i sådan en ballon, så man puster, stønner og sveder imens. Men det var hyggeligt at sidde i solskinnet og snakke med alle de dejlige damer mens vi på skift trillede rundt ude på søen. Egentlig gjaldt det om at komme op og stå inde i bolden, men det blev vist ikke til meget mere end et par skridt for nogle af os;-)

Efter vores badebolde-eventyr kørte vi til et motionscenter i centrum. Her havde de booket en step time. Igen lige i min ånd. Jeg elsker step/dans, og synes det var helt fint med tanken om at skulle svede lidt. Desværre havde motionscentret lavet kuk i det, og der kom ingen instruktør. Men vi havde alligevel en fest, og ud over step, fik vi også lige øvet line dance og danset til tørfisk. Så er man lige som klar til en god nat i byen ikk’?


Efter et bad, gik turen til min søsters salon, hvor vi gjorde os klar til at gå på restaurant. Jeg fik speciel treatment, og min søster satte hår og lagde makeup. Men så var jeg også helt klar til en uforglemmelig middag på Goma. Maden var superb, selskabet kunne ikke være bedre, og drinks’ne var et perfekt prik over i’et. Folk faldt så småt fra ved midnatstid, men jeg lå vist først i min seng efter kl. 3 (eller var den 4?!). Men der havde vi så også været i gang siden kl. 10 om morgenen.


Jeg er alle damerne dybt taknemmelig for at gøre dagen så speciel. Jeg nød det virkelig og håber de lyttede med, da jeg takkede dem i min bryllupstale. Jeg havde virkelig den bedste dag. Det er en helt speciel følelse at tilbringe en hel dag med de bedste tøser. Nogle af dem er nye bekendtskaber, og andre har holdt ved længe. Og ja, det var jo selvfølgelig de gamle handelsskole-tøser, der holdt ud længst. Man har vel ikke gjort Nakskovs gader usikre på 2 flasker Liebfraumilch i 1999 for ingenting?!:-)

Wedding Details

15.07.2014 af: Tine Kategori: Bryllup

Vi var så heldige at have en fotograf til rådighed på hele dagen, da vi blev gift. Han kom da jeg skulle i kjolen og gik først hjem, da brudevalsen var danset. Jeg elsker at kigge alle billederne igennem, og synes han har fanget mange gode og intime øjeblikke.

Jimmy Choo Brudesko

13.07.2014 af: Tine Kategori: Bryllup

I har tidligere set mine brudesko, men jeg synes de fortjener endnu et indlæg. De bar mig nemlig elegant i gennem en af de største dage i mit liv.

Oprindeligt havde jeg indkøbt et par Manolos for mange år siden. Meningen var at have dem på til mine børns dåb og til mit bryllup. Men de kom aldrig på nogle af dåbsdagene, og da jeg fandt dem frem til brylluppet, blev jeg enig med mig selv om at de simpelthen var for høje at gå i. Nok også  grunden til at de blev valgt fra til dåbene. Jeg solgte dem derfor til anden side, og gik på jagt efter nogle nye. Jeg surfede internettet tyndt, men synes ikke at nogle af de traditionelle brudesko tiltalte mig. Jeg er nemlig ikke så meget til hvid satin, og ville faktisk også gerne kunne bruge dem efterfølgende.

Jeg surfede Trendsales tyndt og fandt hurtigt frem til et par ubrugte Jimmy Choo peep toes. Indkøbt af den oprindelige ejer til hendes bryllup, men droppet fordi hendes fødder var vokset under en graviditet. Haps, sagde Tine. 2000 kr. var en ganske fair pris, synes jeg.

De var perfekte at have på. En udholdelig hæl og en pasform, som gjorde at jeg først måtte smide dem kl. 2.30 efter en hel festdag og næsten 2½ times uafbrudt dans.

Maden

09.07.2014 af: Tine Kategori: Bryllup, Mad

Jeg håber I kan klare lidt flere bryllupsindlæg. Jeg vil jo gerne fortælle det hele:-)

Både kæresten og jeg elsker god mad, og vi var derfor ikke i tvivl om at det var på den post, vi ville bruge vores penge. Vi valgte derfor 4 retter til selve middagen.

Forret: Stegt jomfruhummer med smørdampede hvide asparges, sauce hollandaise, sprødt brød og vild brøndkarse.

Mellemret: Koldrøget laks fra egen rygeovn. Med saltet agurk, radise, sprødt rugbrød og rygeostcreme.

Hovedret: Rosastegt kalv med braiseret og friteret spidsbryst. Med grønne asparges, løgpuré og syltet spidskål. Serveret med nye kartofler og kraftig rødvinssauce.

Dessert: Hvid chokolade pannacotta med jordbærkompot, mørk cremet chokoladekage og karamelcreme med syltede jordbær.

Den koldrøgede laks smeltede på tungen og kalven ditto. Min kære svoger, som dagen før brylluppet var kommet hjem fra 5 ugers arbejde i Frankrig var helt forelsket i de nye kartofler. Og desserten satte prikken over i’et om end der næsten ikke var plads i maven (eller kjolen) til mere.

Natmaden nåede jeg ikke at smage, da jeg havde for travlt med at danse og drikke granatæble shots. Men det var hotdogs med dyppelse.

Side 1 af 41234

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier