Kategoriarkiv: Dagens

1. juledag i Vila bluse med dyb rygudskæring

06.01.2017 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb

blusemeddybrygudskaering_dybryg_thespacebetween2

blusemeddybrygudskaering_dybryg_thespacebetween1

blusemeddybrygudskaering_dybryg_thespacebetween3

Bluse med dyb rygudskæring fra Vila, bukser fra Saint Tropez, ørestikker fra ByBiehl og Ur fra D&G

Et par hengemte billeder fra julen, hvor vi både fejrede juleaften og 1. juledag hos mine forældre på Lolland. Juledagene føles allerede som flere måneder siden. Det må være den bratte opstart efter nytår. Jeg trænger nærmest allerede til ferie igen. Godt der ikke er længe til påske… eller noget! Heldigvis har jeg er par fridage i forbindelse med Antons fødselsdag i næste uge, og når Sofia har sidste dag i børnehaven og starter i forårs-SFO.

Min bluse med dyb rygudskæring er fra Vila og hedder Viono top. Jeg købte den i en lokal butik for et par måneder siden, og havde den også med på forretningsrejse i Paris i efteråret 2016. Men ellers har den ikke været brugt, da det jo ikke ligefrem er vej til bare arme på denne årstid.

I juledagene, hvor vi ikke forlod den varme stue, turde jeg dog godt tage den på. Vi havde ellers haft store planer om at gå en tur for at brænde noget af konfekten af, men det blev aldrig til noget. Jeg tror vi endte med at være indenfor 4 dage i træk. Men så var børnene også så kuldrede at de trængte til at komme ud og brænde krudt af. De er jo ude mange timer til dagligt, og det kan jeg godt mærke at vi er dårlige til i ferier – i hvert fald i de kolde måneder. Jeg er nemlig ikke den største fan af kulde 🙂

Min mand var VILD med min bluse med dyb rygudskæring. Han spurgte ligefrem hvorfor jeg ikke havde haft den på noget før?! Nogle gange har jeg altså meget svært ved at finde ud af, hvad den mand kan li’ og hvad han ikke kan li’. Velour peplum kjolen var han for eksempel meget utilfreds med til at starte med. Men en glitter bluse med dyb rygudskæring er åbenart et hit. Det er sgu ikke let at finde ud af!

Blusen er super fin, men jeg kan godt mærke, at jeg mangler et par pæne bukser til. Enten et par stramme sorte jeans eller et par lækre bomuldsbukser. Har I nogle gode bud?

Juleaften i en kjole der skjuler topmaven

29.12.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Snik snak

kjolederskjulertopmaven_full

kjolederskjulertopmaven

Kjole fra Saint Tropez

Jeg håber I har haft en god jul. At I har spist en masse god mad, har hygget med familien og har slappet af. For mit vedkommende har julen nemlig været fyldt med netop det. Den 23. december pakkede vi bilen med julegaver. Der kunne seriøst ikke proppes én pakke mere ind. Vi måtte sidde med vores tasker på skødet. Og så vendte vi snuden mod Langeland, for at tage færgen over til min flade fødeø, Lolland.

Julen blev fejret i mit barndomshjem, sammen med mine forældre og min farmor på snart 93 år. Hun kan ikke rejse mere, da hun er ramt af alderdom, black outs og hævede ben. Sidste år fejrede hun jul hos os, men det endte med en akut operation, og derfor vidste vi, at vi måtte komme til Lolland denne jul. Min far er nemlig enebarn, så hun er selvfølgelig altid sammen med os til jul.

Heldigvis gik juleaften godt, men både børn og gamle var trætte til sidst. Vi gav os god tid til at spise and og flæskesteg, og da ris á la manden kom på bordet brugte vi lang tid på at lede efter mandlen. Jeg puttede den selv i skålen, men den var væk, da alle mand havde spist deres portioner op. Vi begyndte endda at lede i resterne i den store skål, men den var helt væk. Den må være blevet tygget enten af husets yngste eller ældste beboer. Min mor havde dog gemt en ekstra i køkkenet, og den listede vi ned i Sofias tallerken. Hun ville så gerne finde den! Jeg er ellers i mod, at lade børnene finde mandlen, men når nu den ikke var dukket frem fra sig skjul i ris á la manden, så gjorde jeg en undtagelse 🙂

Sofia og Anton var meget tålmodige under maden, men nåede at spørge efter gaverne mange gange i løbet af dagen. Heldigvis kom julemanden forbi sidst på eftermiddagen, og de fik lov til at åbne et par gaver, for få tiden til at danse om juletræet til at være lidt mere udholdelig. Da vi endelig gik om juletræet endte vi med at synge med på Sofias hjemmekomponerede sange mens farmor sang med fra lænestolen. Gaverne var selvfølgelig dagens højdepunkt, og vi brugte da også det meste af 2 timer på at åbne dem. Men så var der også udsolgt hos husets yngste, og de sov meget hurtigt, da de først blev puttet.

De voksne holdt ud et par timer mere, og jeg nåede at kværne en del konfekt. Godt jeg valgte Saint Tropez kjolen. Den kjole skjuler topmave på bedste vis. Den er altså altid en sikker vinder når man ved at der skal spises mere end normalt.

Og når nu vi snakker om at spise, så vil vi drøne til endnu en julefrokost. Adjø!

CAN’T STOP THE FEELING!

12.10.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Rejser, Snik snak

dsc_1035

“I got that sunshine in my pocket. Got that good soul in my feet…..” Den sang er en af mine yndlingssange for tiden! I morges, da jeg kørte på arbejde i solopgangen, måtte jeg fyre helt op for radioen i bilen, da Justin Timberlækker ramte mine ører. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at skråle med på sangen, og på en eller anden måde får den mig i bedre humør. Det samme gælder i øvrigt Joey Moe med “Smukkest på en søndag” og Burhan G med “Lucy”.  Jeg har altid været en poptøs, og det står jeg gerne ved :-). Jeg synger tit sammen med mine unger i bilen, og de elsker det. Sofia er begyndt at reflektere over sangene, og hun går rundt og siger: “Moar, syng lige den sang med …. i min t-shirt”.

Jeg kører op pumperne i øjeblikket, da jeg er godt fyldt op oven på den halvanden måned på mit nye job. Der har været ret travlt, og pga. en sygemelding og en opsigelse, prøver jeg at holde tungen i munden og samle informationer fra 3 forskellige jobområder. Oven i det har jeg de sidste par dage gået rundt med hovedpine, maveonde og stiv nakke. Jeg kan bare mærke at sygdommen lure lige rundt om hjørnet. Kender I det? Når man kan mærke at kroppen er svagere end normalt. Jeg har dog været på job de sidste par dage, men det har ikke været kønt! Men min tilstedeværelse var krævet til et vigtigt møde ude af huset i går. Godt makeup er opfundet. Der kom ekstra kindrødt på, og jeg måtte endda ty til øjenskygge for at se bare nogenlunde ud. Det bruger jeg ellers ikke i hverdagen 😉

I dag har der simpelthen været så koldt på kontoret at det i hvert fald ikke har bidraget til den begyndende ømme hals! Jeg har måtte sidde med mit halstørklæde hen over benene for at holde varmen. Godt jeg nåede at smide det om halsen i farten i morges. Og godt at jeg hoppede i en varmstriktøje. Ellers havde det da været helt skidt!

Sofia og Anton er heller ikke på toppen. I sær ikke Anton. Så vi ser frem til weekend, hvor vi kan sove længe (I wish), og putte under dynerne. Søndag drager jeg dog mod Paris med jobbet, da det er en stor fødevaremesse dernede. Det glæder jeg mig selvfølgelig meget til at opleve. Jeg glæder mig dog endnu mere til at vi drager på efterårsferie til sydens sol og varme. Om 10 dage hopper vi nemlig på et fly til Gran Canaria, og så skal vi flyde i poolen i en hel uge. Dejligt!

Det er mine svigerforældre, som har inviteret os på ferie. Det gjorde de også for 4 år siden, og vi glæder os til at gentage succesen. Vi skal af sted sammen med svigerinde, svoger og kusiner også, så der skal nok blive gang i den. Vi rejser med Spies, og skal bo i Puerto Rico på det hotel, der hedder Puerto Azul . Det ligger en spytklat væk fra centrum og den fantastiske Amadoras strand, så jeg er sikker på at vi nok skal finde på noget at lave ind i mellem pool, bamseklub og all inclusive ;-). I går kom jeg til at kigge på last minute rejser, og det gjorde mig bare endnu mere utålmodig for at komme af sted!

Skal I på efterårsferie?

Dagens i peplum T-shirt #2

12.09.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

peplum t-shirt

Mandag i sidste uge havde jeg min ilddåb på arbejdet, og var efter kun 2 arbejdsdage med til et årsmøde med en af vores detailkunder. Jeg var derfor trukket i arbejdshabitten aka stramme mørke jeans og en pæn(ere) T-shirt. I dette tilfælde en peplum T-shirt fra Gina Tricot. Min peplum T-shirt er nemlig en favorit for tiden. Jeg har den også i grå, og skambruger dem begge to. De er så behagelige at have på. Især nu når solen igen kommer lidt frem. De er nemlig dejligt luftige. Jeg havde faktisk også en på i dag, så man kan vist godt sige at de var alle pengene værd. Jeg mener nemlig kun jeg gav 129 kr.

Kvaliteten er ikke super duper, men den er endnu ikke blevet skæv. Det synes jeg tit er problemet med fx H&M’s bluser. De bliver vind og skæve efter første vask, og man har en sidesøm på maven og på ryggen. Faktisk oplever jeg det også med 2nd Day bluserne, så det behøver ikke have noget med prisniveauet at gøre!

Og bare rolig! Jeg havde ikke bare tæer på på jobbet. Men efter en hel dag i høje sko, blev de smidt, så snart, jeg kom ind ad døren sen eftermiddag. Jeg elsker nemlig at det er blevet sommervejr igen. Vores træterrasse er nemlig blevet færdig. Og vi kan nu boltre os på 50-60 m2 bag i haven. Det er så lækkert! Vi har nærmest allerede brugt terrassen mere i sidste uge, end vi gjorde før ombygningen alle de 3 år, vi har boet i huset. Før havde vi bare almindelige (70’er) fliser, men der var alle mulige kringelkroge med små buske, stenbed osv. Nu er det blevet et stort område, og der er masser af plads til både leg, spisning, solbadning og køren på cykler/scooter. Børnene elsker at drøne rundt på den.

Her til aften har den da også stået på grillmad, og spisning på terrassen. I sær Sofia er helt vild med at spise ude. Dog er hun ikke stor fan af bierne, så dem kæmper vi lidt med:-)

 

Et must i klædeskabet: den lille sorte kjole

21.08.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Lykken er, Snik snak

DSC_0978

DSC_0970

DSC_0979
DSC_0981

Kjole fra Gestuz og pumps fra Sofie Schnoor

Forrige weekend fik manden og jeg pludselig en lørdag aften uden børn, og det udnyttede vi ved at tage ud at spise på no. 61 i Vindegade. Jeg havde egentlig mest lyst til bare at dase på sofaen (og spise take away liggende i sofaen!), og kunne ikke rigtigt tage mig sammen til at gøre mig klar. Jeg endte derfor med at få en tøjkrise. Jeg kom simpelthen for sent igang! Kender I det? Jeg hev det ene efter det andet ud af skabet. Intet duede. Indtil jeg kom i tanke om min lille sorte kjole fra Gestuz.

Den lille sorte kjole redder mig altid. Den blev købt på udsalg for 1 1/2 år siden, og selvom den er meget stram, så føler jeg mig tilpas i den. Den har en klædelig længde, den rynker hen over den bløde mave, og de fine blonder dækker de utrænede arme. Faktisk føler jeg mig rigtigt godt tilpas i den! Jeg har haft den på et utal af gange efterhånden, og den er virkelig et af mine bedste udsalgskøb.

Min mave kunne være fladere og min numse rundere, men det bliver jeg vist ikke et lykkeligere menneske af! Næ, jeg er lykkelig nu. Ligesom jeg er. Måske er dette min size happy?

Date night er altid lidt sjovere når man føler sig sexet. Og helt ærligt! Det gjorde jeg sgu! Jeg følte mig on fire;-). Til hverdag går der ofte madpakker og travle-mor i den, så af og til er det dejligt at føle at man stadig kan se godt ud! Det skal ikke forstås sådan at jeg ikke føler mig pæn til hverdag. For det gør jeg da. Jeg prøvet da at være nogenlunde præsentabel. Men det giver bare en ekstra dejlig følelse i maven, når man lige giver øjnene det ekstra lag mascara eller når den lille sorte kjole bliver fundet frem.

No 61 i Vindegade kan for resten stærkt anbefales. Vi koblede os på den tidlige servering, og fik en super lækker 3 retters menu til næsten ingen penge. 325 kr. for 3 gode retter. Jeg fik saltet laks til forret, ristet fisk med hummersovs til hovedret og hindbærdessert med chokolade til dessert. Efter maden havde vi snakket om at tage i biografen, men der var simpelthen ikke plads til popcorn i den lille sorte kjole! Så vi kørte hjem og så film på sofaen:-).

Har I også en lille sort kjole, som får jer til at føle jer sådan?

Side 1 af 5312345102030Sidste »

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier