Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kategoriarkiv: Hår

New Hair

31.05.2016 af: Tine Kategori: Hår

 

 

Page_salonpernillebjørn_thespacebetween

I sidste uge var jeg forbi min søsters salon, og jeg fik klippet et godt stykke af de slidte lokker. Det trængte virkelig til at blive  studset, og jeg tænkte at det lige så godt kunne kombineres med en kort(ere) sommerfrisure. Jeg er ikke så øm med mit hår for det vokser jo ud igen, så jeg prøver gerne nye ting af. Ikke at jeg gerne lade mig klippe helt kort, eller anlægger mig sort hår, men jeg “tør” godt gå lidt væk fra min vante længde og farve.

Længden blev da også justeret en hel del. Det blev til en luftig page – lige lang nok til at håret kan komme i en elastik, hvis der ikke er tid om morgenen eller når der skal løbes en tur. Farven er mere gylden end jeg er vant til, da jeg ønskede at gå Khloe Kardashian vejen. Hun har det seneste år skiftet farve fra mørk til lys/gylden, og har en super flot farve. Hun er lidt mørkere i bunden og lys i længderne, og netop dem kombi ville jeg gerne prøve af. Det er vel en form for ombre-effekt. Dog med en meget mild overgang fra gylden til lys.

Min søster stylede håret efter klip og farve, så jeg fik de fineste krøller. Det er dog ikke hverdagskost, så normalt vil det bare være (forholdsvist) glat. I skal selvfølgelig nok få det at se på et lidt bedre billede. Billedet fra min weekend er nemlig heller ikke det bedste;-)

 

Kevin Murphy: Redning til vintertørt hår

26.11.2015 af: Tine Kategori: Hår, Inspiration

KevinMurphy_thespacebetween

Mit hår bliver tørt og kedeligt så snart de første frostgrader nærmer sig. En tur til Thailand med timelange svømmeture i poolen har ikke gjort det bedre. Så mit hår trængte virkelig til en kærlig hånd den anden dag. Så jeg måtte finde de ting frem, som jeg købte for en måneds tid siden. Nemlig en sampak fra Kevin Murphy, som indeholder både wash, conditioner og un-tangler. Sidste nævnte er en leave-in conditioner. Noget som jeg bruger hver gang, jeg har vasket hår. Ellers kan jeg slet ikke redde min krøllede manke ud!

Hele serien en en hydrate-serie, som netop påfører håret fugt. Altså helt perfekt til kuldegraderne, som kan være meget hårde ved lokkerne. Shampoo’en dufter sindssygt godt. Nærmest som om man står på en sommereng, og begge balsam’s virker fantastisk godt. Man skal dog ikke være bange for at produkterne er pumpet med parfumer, for alle Kevin Murphy hårprodukter er fri for sulfater, parabener og skadelige stoffer. Kevin Murphy anbefaler at man kun vasker 1/3 af balsamen ud. Det prøvede jeg den anden dag, og det har i den grad hjulpet mit hår. Og det er heldigvis ikke blevet fedtet af det. Det er tit problemet med balsam.

Jeg har faktisk brugt Kevin Murphy on-and-off de sidste par år. Jeg lytter selvfølgelig til min dygtige frisør-søster, og hun plejer at ramme plet med produkter til mit hår. Jeg bruger fx også bodybuilder-skum fra Kevin Murphy. Den er simpelthen helt fantastisk. Den gør mit hår meget tykkere og løfter det. Nærmest som om det er touperet. Den kan jeg slet ikke undvære mere!

Jeg har købt produkterne af min søster, så dette er blot en venlig anbefaling. Og i den forbindelse kan jeg også sige at hun giver 20% i anledningen af Black Friday. Så giv hende endelig et besøg, hvis du er i Odense. Rabatten gælder nemlig også hvis man mangler en GHD styler.

Monday

17.03.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Hår

20140317-154816.jpg

20140317-154838.jpgSkjorte fra Carmakoma, jeans fra Piezsak og wedges fra Marc Jacobs

Jeg har fået ordnet hår af min søde søster. Jeg havde efterhånden en ordentlig udgroning, og spidserne trængte også til at blive klippet lidt. Det blev dog kun til ganske få centimeter, for der skal være så meget hår som muligt til bryllupsfrisuren. Jeg tror faktisk aldrig jeg har haft så langt hår, som jeg har nu. Dog kan det godt mærkes på manken, for jeg mister simpelthen så meget hår for tiden. Jeg river dagligt flere håndfulde hår ud!! Heldigvis plejede min søster mit tynde hår med en masse gode produkter, så jeg håber at jeg kan rette op på tykkelsen inden den store dag. Ellers må der jo nogle extensions til.

Wedding Hair

30.06.2013 af: Tine Kategori: Detaljer, Hår

Jeg tjekker lige ind for en kort bemærkning med et mobilbillede af mit hår til gårsdagens bryllup. Min dygtige søster havde været så storsindet at afsætte tid til opsætning lørdag eftermiddag. En ellers ret umulig opgave, da hendes kalender er fyldt op med sommerbryllupper. Således afløste jeg bruden i frisørstolen og ventede spændt på at se hende i det fulde skrud i kirken mens mine egne lokker blev sat.

Håret fik først en omgang krøller med stylingjernet og blev derefter sat op i en lav knude. Håret holdt hele aftenen, og jeg vågnede endda imorges med de fineste krøller. Gid jeg selv var så god med mit GHD!

Og nej, mit hår er ikke blåt! Sådan sagde både min mor og svigermor. De troede jeg havde blå extensions i:-). Det lyder da som en meget normal ting at gøre til et bryllup. Det var nu et 2013 bryllup og ikke en 80’er fest.

Bedre billeder og billeder af min kjole kommer imorgen. Jeg er stadig ramt af træthed på trods af at børnene blev passet ude, og jeg kunne sove helt til kl. 9. Det er ikke sket i en menneskealder. Sådan føles det i hvert fald:-)

Close Up

21.04.2013 af: Tine Kategori: Hår

Lidt grænseoverskridende med billeder taget så tæt på. Især efter en lang dag med 3 x fødselsdag hos kærestens familie. Men der var lige to børn, der skulle puttes inden der blev tid til billeder.

Håret er lidt fladere end først på dagen, og randerne under øjnene er lidt mørkere. Men jeg ville gerne vise min ombre farvning lidt bedre end den anden dag. I starten synes jeg det var meget mørkt i toppen, men nu har jeg vænnet mig til det. Og jeg synes det er super flot. Især fordi det ser så naturligt ud. Det ligner nærmest ser en flot udgroning. Og det var præcis hvad jeg havde i tankerne, da jeg bad søster frisør om lidt nyt på hårfronten.

Side 1 af 3123

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier