Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kategoriarkiv: Inspiration

Kjole til juleaften

21.12.2016 af: Tine Kategori: Inspiration, Snik snak

kjoletiljuleaften_thespacebetween

Jeg havde egentlig sat mig for at jeg skulle ud og shoppe en ny kjole til juleaften. Og måske til nytår også. Men december er strøget forbi, og jeg kan ikke nå at komme ud i nogle butikker inden vi går på juleferie i morgen. Så jeg må kigge mine skabe igennem for at finde den rette kjole til juleaften. Men hvilken kjole, skal jeg vælge?

dagens_gestuz_thespacebetween2

Denne sorte kjole med blondeærmer er fra Gestuz. Den har været min yndlings little black dress siden jeg købte den for snart 2 år siden. Jeg har brugt den til 60 års fødselsdag, til 30 års fødselsdag, til date night med min mand og til en romantisk weekend get-away. Den er fantastisk.  Selvom kjolen har draperinger hen over maven, er den stadig meget tight fit. Så man skal virkelig tænke over at trække maven ind. Den er derfor ikke det oplagte valg til en kjole til juleaften, da jeg altså ikke sparer på flæskesteg, and, ris á la mande og konfekt den dag.

img_5863

Denne kjole har jeg et helt specielt forhold til, da det er den kjole, jeg købte efter jeg havde tabt mig 10 kg på 3 måneder. Jeg skulle til julefrokost med mit arbejde, og følte mig virkelig som en Hollywood stjerne med krøllet hår og glimmer kjole. Kjolen er fra Saint Tropez, og jeg endte med at købe den i grå også. Kjolerne er virkelig så behagelige at have på. De har drapering ved maven, og det gør at jeg ikke føler mig så udsat som i andre stramme kjoler.

pailletkjole_barryg_veromoda_thespacebetween4

Pailletkjolen fra Only er faktisk sidste års kjole til juleaften. Den var egentlig købt til en julefrokost, men jeg følte mig så godt tilpas i den, at den også røg på juleaften. Den er så fin og festlig med alle pailetterne og den halvåbne ryg. Desværre hænger man i alt hvad man kommer i nærheden af. Men det kan jo være en fordel juleaften?! 🙂

Som I nok kan høre, så er jeg vild med alle kjolerne. Men hvilken skal jeg vælge som min kjole til juleaften?

Outfit til julefrokost

19.11.2016 af: Tine Kategori: Inspiration, Samarbejde

SPONSERET

katoni_thespacebetween

Senere i dag står den på julefrokost med en flok tøser fra min mødregruppe med Anton. Jeg synes som sædvanlig at mit skab er gabende tomt når jeg nærmer mig julens festivatas, og derfor må jeg på online jagt efter et passende outfit til alle de kommende fester i forbindelse med julen.

I den forbindelse har jeg besøgt www.katoni.dk som kort fortalt er en portal, der fungerer sådan, at den har samlet produkterne fra eksempelvis Boozt, Zalando, Stylepit og mange flere webshops på én og samme side. Derfor kan man søge mellem mange flere produkter og endda også ende med at se det samme produkt, men til to forskellige priser, fordi det er på tilbud ved den ene shop og ikke den anden. Den har en masse udsalgsvarer som man også kan søge specifikt efter.

Det er super smart, da man jo altid er på jagt efter at finde et outfit billigst muligt. Jeg er i hvert fald. Når jeg finder en ting, søger jeg ofte efter den på flere webshops for at tjekke at jeg ikke betaler mere for den end højst nødvendigt. Men fremover kan jeg altså nøjes med at søge på www.katoni.dk, da de altid linker til den billigste webshop. Det er da smart 🙂

I løbet af julen tror jeg, jeg ender i denne kjole på et eller andet tidspunkt. Den har været en favorit i mit skab siden jeg købte den for 2 år siden.  Den var mit første køb efter at have tabt 12-15 kg, og jeg følte mig on fire, da jeg havde den på til julefrokost med mit arbejde.

Vinterklar med nyt tøj og sko

27.09.2016 af: Tine Kategori: Inspiration, Nye køb

ganni_mascha_texas_boots_vintrstoevler

På trods af at jeg tidligere i dag sad med bare ben på solstolen på terrassen, så er jeg faktisk allerede begyndt at gøre min vintergarderobe klar. For lige pludselig kommer det kolde vejr buldrende, og så er det godt at være klar (I kan nok høre at det er den forklaring, jeg har givet min mand :-0).

Jeg har allerede indkøbt de meget populære Ganni Masha Texas Boots vinterstøvler. Faktisk synes jeg det er svært at finde et par varme støvler, man også kan bruge til arbejdsbrug. De er tit så kluntede, at jeg føler mig som bambi på glatis når jeg har dem på. Men disse er mere elegante – og er samtidig varme.

Til vinteren hører en god uldfrakke. Jeg er mest til lange jakker, da jeg kan være lidt af en frossenpind. Jakken fra Esprit er strikket uldmiks, og jeg elsker at dem har nogle fine detaljer på krave og lommer. Den er nok ikke til de vilde kælketure, da den kun lukkes med 2 knapper, men den er perfekt til arbejdsbrug.

Som prikken over i’et skal jeg have fat i en stort cashmere tørklæde. Jeg trænger virkelig til en opdatering på den front. Og lige netop her vil jeg gerne betale lidt ekstra penge for at få et tørklæde, der er blødt og varmt. Jeg har tidligere købt nogle, som kradsede så meget at jeg var helt rød på halsen efter bare en kort tur med det på. Det gider jeg simpelthen ikke. Så nu må jeg hellere investere i noget ordentligt. Dette er fra Ralph Lauren og kan købes hos Phigo i Svendborg. Den er butik er by the was et besøg værd, hvis I er på Fyn. Og ellers kan webshoppen også anbefales. Men pas på! De har mange gode sager:-)

Sund(ere) snack

02.06.2016 af: Tine Kategori: Inspiration, Mad, Opskrifter

wpid-IMAG1643

wpid-IMAG1677

For nogle år siden var jeg helt vild med Lagkagehusets rugbrød med chokolade, så da jeg forleden faldt over disse opskrifter på sunde og lækre desserter, måtte jeg igen lave de små muffins. De er perfekte til den lille sult sidst på eftermiddagen, til TV hyggen om aftenen og til ungernes eftermiddagsmad.
De små rugbrød giver nemlig en god mæthedsfornemmelse – og man kan jo selv styre indholdet af chokolade, sådan så man kan være bekendt at give ungerne dem med i børnehaven;-). Jeg har rullet nogle af dem i hakkede hasselnødder da det tilføjer en dejlig smag, men ungerne kan bedst li’ uden, så derfor er størstedelen bare au natural.

Jeg vil anbefale jer at lave en stor portion, for de forsvinder hurtigt. Og husk at spise et par mens de er lune, og chokoladen er blød. Det er så godt!!

Når solen kommer frem skal der nye ting i skabet

06.05.2016 af: Tine Kategori: Inspiration

 

Forårsoutfit_ønskermig_esprit_ganni_stellamccartney

Vi nyder et par dage i et sommerhus i Nordvestlige hjørne af Danmark. Nærmere betegnet i Harboøre, som ligger i Nordjylland. Eller siger man Vendsyssel når man er på de kanter? Jeg var stærk i geografi en gang, men jeg må ærligt indrømme at jeg ikke ved så meget om egnen. Det er mit første besøg nogensinde, så det hele er nyt for mig.

På trods af den stridige Vesterhavsblæst, så har vi faktisk ganske fint vejr. Med lidt held, kan vi finde læ på terrassen og nyde at solens stråler varmer os igennem. Det er dog lidt for koldt til sommertøj, men det afholder mig ikke fra at drømme om at putte nye ting i mit skab. Jeg mangler især tøj til denne årstid. Altså noget som er let og luftigt, men som samtidigt ikke er alt for sommerligt.

Jeg synes tit jeg mangler kjole er til hverdag. Kjoler, der er passende til at arbejde i. For mit vedkommende handler det om at de har et lille ærme, gerne langt som Carmen kjolen fra Esprit, men også at de har en passende længde til lige omkring knæet. Kjolen må gerne have et fint mønster, så den ikke bliver alt for dyster.

Sidste på foråret hopper jeg i ballerinaer, og de bliver skambrugt nærmest lige ind til oktober måned. Jeg er på udkig efter et par lyse, og tænker at disse Kimberly flats fra Ganni kunne være et udmærket bud. Jeg betaler gerne lidt ekstra for godt fodtøj, da jeg synes at billige sko har en tendens til at blive skæve og udtrådte.

Samtidig ønsker jeg mig en lille fin hverdagstaske. En som blot skal indeholde pung og mobil, og som lige kan smides over skulderen, når man skal ud af døren. Jeg har længe været lun på Stella McCartney’s tasker, og jeg ville super gerne eje en af hendes bucket bags. Måske det bliver min næste gave til mig selv!;-)

Side 1 af 21123451020Sidste »

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier