Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kategoriarkiv: Konkurrencer

Dagens + 2 vindere af 500 kr til stylepit.dk

16.05.2016 af: Tine Kategori: Børn, Dagens, Konkurrencer, Samarbejde, Snik snak

Dagens_educejeans_culturesweatblazer_copenhagenluxesko_thespacebetween1 Dagens_educejeans_culturesweatblazer_copenhagenluxesko_thespacebetween2

Jeg sidder i sofaen og suger det sidste ud af pinsen. Sidste forlængede weekend for denne omgang. Næste ferie er sommerferien, og der er heldigvis ikke mere end to måneder til. Jeg har lige siddet og sorteret en masse billeder – heriblandt fra vores tur til Thailand – og jeg fik total udlængsel. Længsel efter at rejse langt væk med mine børn og bare nyde dem i fulde drag. Vi har så travlt til hverdag, så jeg savner virkelig at være sammen med dem i længere tid af gangen. Jovist, de kan være en pestilens nogle gange, men jeg elsker dem jo alligevel af hele mit hjerte. Turen til Thailand var så fantastisk, fordi vi ingen planer havde. Vi stod op om morgenen og spurgte ungerne hvad de havde lyst til. Oftest var det strand eller pool, men andre gange ville de til købmanden efter frisk ananas og mango eller rundt på hotellet for at hilse på alle de søde thaier. Vi tog det hele i deres tempo. Vi overvejede en bådtur med ø-hop, men droppede det da ungerne helst bare ville bade eller bygge sandslotte.

Vores sommerferie er også ret “åben” Vi har 3 uger, og den ene uge skal vi en tur til Samos, men de to andre er helt frie. Vi tager højst sandsynligt et smut til Lolland, hvor mine forældre har sommerhus, og hvor vi har været de sidste mange somre. Ungerne elsker det, og her kan de lege frit. Der er vand lige på den anden side af hegnet, der er skov og stille veje, man kan cykle på. Der er intet internet eller telefonsignal, så der er ingen “forstyrrelser” fra Ipads eller telefoner. Mine forældre bor 1o km væk, og ungerne plejer at bestemme at vi skal i svømmehallen eller i Knuthenborg Safaripark. Måske endda også et smut til Bonbon land, når nu de er blevet det ældre. Men intet er som sagt planlagt, og vi tager bare en dag af gangen. Noget som jeg øver mig i at være bedre til, da jeg har det bedst med at alt er planlagt:-)

Pinsen er da også bare gået med at hygge herhjemme. Vi har leget i haven, ordnet legehuset, spillet fodbold, haft legekammerater på besøg, besøgt gode venner, kigget på blomster på en planteskole, og lavet mad med alle vores rabarber. Og så har vi øvet smid-bleen med Anton. Har har pure nægtet at tage den af, og når jeg har sneget mig til at lade være med at give ham den på efter bleskift, så har han selv hentet den på badeværelset. Min i dag lykkedes det at få ham i underbukserne. Han havde et par uheld, men ellers er det faktisk gået over al forventning. Han spurtede ud til potten hver gang, han skulle tisse. Og han var så stolt, når han kunne sætte et klistermærke på sit lille hjemmelavet skema;-). Vi har prøvet at smide bleen af flere omgange, men han har simpelthen ikke været klar. Men jeg håber på at det lykkes denne gang.

Stort tak til alle jer, som deltog i Stylepit konkurrencen. Jeg ville jo ønske at jeg havde et gavekort til jer alle, men desværre var det kun 2 stk. i denne omgang. Jeg skal dog nok se, om jeg ikke kan skaffe flere konkurrencer med tiden.

Vinderne blev Charlotte Christiansen og Mai Søby! Tillykke til jer. Jeg håber I finder en masse fine ting til jeres sommergarderobe;-)

Vind gavekort på 500 kr til Stylepit.dk!

12.05.2016 af: Tine Kategori: Konkurrencer, Samarbejde

SPONSORERET

Konkurrence_thespacebetwee_stylepit

 

KONKURRENCEN ER SLUT!!!!!!!!!!

Jeg har fået en mulighed for at udlodde 2 stk. gavekort på 500 kr til Stylepit.dk. Og nøj, hvor kunne jeg godt selv bruge de gavekort! Det gode vejr får mig til at kigge dybt i skabene, og jeg har måtte konstatere at jeg mangler hverdagskjoler. Kjoler som er lige til at smide over hovedet, men som er respektable i forhold til længde, udskæring over brystet og ærmelængde. Jeg vil ikke være lårkort, nedringet eller barskuldret på arbejdet. Det hører fritiden til:-)

Men gavekortene er til jer søde læsere. Alle kan deltage. Det er meget nemt. Så hold jer ikke tilbage:-)

Smid en kommentar, og vær med i konkurrencen om 2 x gavekort á 500 kr til Stylepit.dk

De to vindere trækkes mandag den 16/5 kl. 12. Vinderne får direkte besked pr. mail.

Gavekortene er sponseret. Jeg har ikke selv hverken modtaget betaling eller gavekort for indlægget!

Vind Prevetti ur fra Urkompagniet

15.12.2015 af: Tine Kategori: Konkurrencer, Samarbejde

Prevetti_konkurrence_thespacebetween

Så skydes sidste december-konkurrence i gang. Denne gang kan du vinde et Prevetti ur fra Urkompagniet. Prevetti har fokus på kvalitetsmaterialer og klassiske stilrene designs. Prevetti formår at producere eftertragtede kollektioner, der på fornemste vis står imod tidens tand. Prevetti ure bliver, i modsætning til de fleste andre mærker, produceret i små korte serier. Det betyder, at eventuelle produktions- og designfejl hurtigt bliver opdaget og korrigeret. Denne unikke produktionsmetode betyder blandt andet, at Prevetti den dag i dag, er på top3-listen over producenter med lavest antal kundeklager og reklamationer i Urkompagniets sortiment.

Uret er et kvartsur med læderrem. Der vises dato på urskiven og viserne er selvlysende i mørke. Det er et herreur, men jeg har tilladt mig at prøve det på min arm, og det er ikke for voldsomt på en kvindearm. Det er jo heldigvis moderne med store ure for tiden, så jeg tror ikke det vil blive bemærket, hvis man beholder det selv. Ellers kan man jo begave sin mand, kæreste, far, bror eller søn.

Jeg havde lidt svært ved at tage et godt billede uret, da jeg ikke ville pille beskyttelsesfolien af urskiven. Det skal jo gerne videre til vinderen uden ridser:-)

For at være med i konkurrence, skal du ønske mig god jul i kommentarfeltet:-). Sidste frist er 21/12-15 kl. 12. Så kan uret forhåbentlig nå at være fremme inden juleaften. 

Jeg har også trukket en vinder af Kevin Murphy produkterne. Det blev Karina. Hun har fået besked via mail. Takker igen for deltagelsen.

Vind lækre produkter fra Kevin Murphy

07.12.2015 af: Tine Kategori: Konkurrencer, Samarbejde

Kevinmurphy_thespacebetween

Min dejlige søster, som har egen frisørsalon i Odense, har været så sød at sponsere nogle Kevin Murphy produkter, så I kan få velplejet hår. YOUNG.AGAIN serien er et tredelt system der har til formål, at modvirke ældningen af håret. YOUNG.AGAIN.WASH er en genopbyggende og blødgørende shampoo, der styrker og forbereder håret til at modtage de essentielle ingredienser i SMOOTH.AGAIN. Shampooen efterlader håret blødt, og tilfører fugt og elasticitet til håret.

SMOOTH.AGAIN er en skøn maske til  tykt og kruset hår. Masken eliminerer frizz og giver fuld kontrol til det tykt og uregerligt hår. Den efterlader håret silkeblødt og velplejet. Produktet har 2 funktioner – Både stylende egenskaber, men også plejende egenskaber. De stylende egenskaber går ind og udglatter håret, og de plejende egenskaber eliminerer frizz og blødgører håret. Den beskytter samtidig håret mod varmeredskaber, så som glatte-/krøllejern og føntørrer, så håret hele tiden er optimalt beskyttet under styling. Den indeholder evighedsblomstolie, baobabkerneolie, orkidéekstrakt, og lotusekstrakt.

YOUNG.AGAIN.RINSE er det sidste trin i trilogien. Den indeholder Mango Seed Butter som tilfører fugt og Vitaminer A, C og E, som har en forstærkende virkning på håret og Phospholipider, der har til formål at stramme op og lukke skællaget efter behandling med proteiner og fugt fra SMOOTH.AGAIN.

Jeg bruger selv Kevin Murphy, og lavede endda en anmeldelse af dem for nylig. Dog ikke af YOUNG.AGAIN serien, men af HYDRATE. Det er virkelig gode produkter, og jeg kan kun anbefale at bruge lidt ekstra penge på pleje til håret. Sættet har en værdi af ca. 600 kr. men det sælges for lige under 450 kr.

I kan vinde YOUNG.AGAIN serien ved at smide en kommentar nedenfor. Svar på hvad min søsters salon hedder (find svaret i det første link).  Giv gerne hendes Facebook side et like;-). Vinderen trækkes mandag den 14/12-15 kl. 12.

Vinderen af smykker fra Chanti er trukket. Det blev Anne, som allerede har fået besked via mail. Stort tillykke, og tak til alle jer, som deltog!

Dagens + en vinder af Nutrilett

24.02.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Konkurrencer

Bluse fra H&M, blazer fra Primark, jeans fra Esprit og støvler fra Belmondo

Jeg har tilbragt hele dagen på seminar i Bella Messecenter, men nåede lige hjem til at kunne hente ungerne. Faktisk var jeg også på Bella Messen i søndags, men det var med manden i hånden, da vi aftenen forinden havde været til Lionel Richie koncert og overnattet på Bella Sky bagefter. Vi nåede lige et smut på Food Fair messen, hvor min arbejdsplads har en stand, inden vi hentede ungerne på Lolland, hvor de havde haft kvalitetstid med mormor og morfar. Vi var kun væk fra dem i 24 timer, men vi nåede at geare helt ned med iblødsætning i spa’en, god mad på Fiasco på Frederiksberg og musik i Falconer Salen.

Jeg har trukket en vinder af Nutrilett produkterne og det blev Pia Edelskov. Stort tillykke til Pia, og mange tak til alle jer andre, som deltog:-)

Side 1 af 812345Sidste »

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier