Torsdag: Chili con carne
Fredag: Pizza med bund af spidskål
Lørdag: Laks med valnødder & squash/gulerødder vendt i avocadocreme
Jeg følger med hos Camilla på “Smag på maden”, og bruger en del af hendes opskrifter. Denne salat fandt jeg faktisk frem til ved en tilfældig Google søgning, da jeg havde nogle avocadoer, der var ved at være for gamle, samt en rest squash. Så jeg kreerede den simple salat, og smed en håndfuld knuste valnødder oven på en lakseside, og bagte den i ovnen i ca. 20 minutter. Efter samme princip som denne mandelbagte laks.
Søndag: Falafler med tahindip
Dette er på ingen måde min egen opskrift, men en afprøvning af Janes fra madbanditten.dk. Det var et kæmpe hit hos både mand og børn, så jeg kan varmt anbefale den.
Mandag: Hamburgerryg med smørstegte grøntsager
Tirsdag: Rå grønkålssalat med citronsyltede rødløg, ost & valnødder
Onsdag: Kylling med edamamemos & smørstegt spidskål og asparges
Edamamemosen er en af Michelle Kristensens opskrifter fra Go’ Morgen TV. Den er super lækker, og har en dejlig nøddeagtig smag. Jeg lavede blot en helt almindelige stegt kyllingefilet til, og stegte en håndfuld asparges og finthakket spidskål i smør til.