Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kategoriarkiv: Nye køb

1. juledag i Vila bluse med dyb rygudskæring

06.01.2017 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb

blusemeddybrygudskaering_dybryg_thespacebetween2

blusemeddybrygudskaering_dybryg_thespacebetween1

blusemeddybrygudskaering_dybryg_thespacebetween3

Bluse med dyb rygudskæring fra Vila, bukser fra Saint Tropez, ørestikker fra ByBiehl og Ur fra D&G

Et par hengemte billeder fra julen, hvor vi både fejrede juleaften og 1. juledag hos mine forældre på Lolland. Juledagene føles allerede som flere måneder siden. Det må være den bratte opstart efter nytår. Jeg trænger nærmest allerede til ferie igen. Godt der ikke er længe til påske… eller noget! Heldigvis har jeg er par fridage i forbindelse med Antons fødselsdag i næste uge, og når Sofia har sidste dag i børnehaven og starter i forårs-SFO.

Min bluse med dyb rygudskæring er fra Vila og hedder Viono top. Jeg købte den i en lokal butik for et par måneder siden, og havde den også med på forretningsrejse i Paris i efteråret 2016. Men ellers har den ikke været brugt, da det jo ikke ligefrem er vej til bare arme på denne årstid.

I juledagene, hvor vi ikke forlod den varme stue, turde jeg dog godt tage den på. Vi havde ellers haft store planer om at gå en tur for at brænde noget af konfekten af, men det blev aldrig til noget. Jeg tror vi endte med at være indenfor 4 dage i træk. Men så var børnene også så kuldrede at de trængte til at komme ud og brænde krudt af. De er jo ude mange timer til dagligt, og det kan jeg godt mærke at vi er dårlige til i ferier – i hvert fald i de kolde måneder. Jeg er nemlig ikke den største fan af kulde 🙂

Min mand var VILD med min bluse med dyb rygudskæring. Han spurgte ligefrem hvorfor jeg ikke havde haft den på noget før?! Nogle gange har jeg altså meget svært ved at finde ud af, hvad den mand kan li’ og hvad han ikke kan li’. Velour peplum kjolen var han for eksempel meget utilfreds med til at starte med. Men en glitter bluse med dyb rygudskæring er åbenart et hit. Det er sgu ikke let at finde ud af!

Blusen er super fin, men jeg kan godt mærke, at jeg mangler et par pæne bukser til. Enten et par stramme sorte jeans eller et par lækre bomuldsbukser. Har I nogle gode bud?

Nytår i velourkjole

03.01.2017 af: Tine Kategori: Nye køb

carmekoma_velourkjole_thespacebetween1 carmekoma_velourkjole_thespacebetween2 carmekoma_velourkjole_thespacebetween3 carmekoma_velourkjole_thespacebetween4

Kjole fra Carmakoma, tennisarmbånd fra Pandora, heels fra Bianco og neglelak fra Essie

Jeg var nær ikke overlevet i går. Mandag den 2. januar er officielt blevet min hadedag. Findes der en mere ond dag end mandag den 2. januar?! Min mand havde fri, og det var godt nok svært at komme ud af dynerne, da vækkeuret ringede kl. 05.40.

Heldigvis var det en smuk dag rent vejrmæssigt, og det betyder rigtigt meget for mit humør. Jeg fungerer bedst i sol (og varme). Det var ikke varmt i går, men det var da det flotteste solskinsvejr. I hvert fald på havnekajen i Kerteminde, hvor jeg har min daglige gang. Fra min kontorstol har jeg udsigt over Kerteminde Bugt og Storebæltsbroen. Og det er virkelig smukt når solen står ud over højbroen.

Sol var der desværre ikke noget af nytårsaften, så billederne af min nye velourkjole fra Carmakoma blev lidt grumsede fordi det samtidig blev lidt sent. Jeg kom nemlig sent i tøjet, da jeg brugte 2 (!) timer på at  hente vores Mad på Restaurant Fynboen i Odense. Her havde vi bestilt en menu, og jeg har aldrig oplevet ringere afhentning.

Vi plejer at bestille mad til nytårsaften ude, og der er normalt ingen problemer med at afhente. Stederne er rigtigt gode til at have det klar, men Fynboen var så meget bagud, at vi måtte vente over 1 time på at få vores mad udleveret. Det a var ikke en gang fordi maden skulle afhentes varm, så jeg ved ikke om de ikke har gjort deres fodarbejde godt nok! Det er i hvert fald ikke særligt optimalt at lade folk vente så længe! Nå, men maden var heldigvis ok. Ikke prangende, men bare ok. Det bliver dog nok ikke en genbestilling næste år.

Jeg havde en fest i den nye velourkjole. Jeg havde egentlig bestemt at jeg ville hoppe i pailletkjolen med bar ryg, men jeg nåede at klikke velourkjolen hjem på udsalg to dage før nytårsaften. Min mand var ikke fan af den, men det var en masse på Instagram @tinethespacebetween, så det blev den. Og jeg fortrød ikke. Den er så fin! Dyb udskæring, lange ærmer, peplum-skørt og knælang. Lige i min ånd. Min mand tøede heldigvis også op for kjolen i løbet af aftenen, så jeg tror faktisk ikke han synes den er så slem mere. Han var bare lidt frastødt af velouren til at starte med 🙂

Jeg gav knapt 600 kr. for kjolen hos Carmakoma. Jeg har den mindste størrelse, en XS/42. Den er lige på det største, men Carmakoma fører ikke mindre. De har str. 38/40 i enkelte ting, men ikke denne kjole.

Michael Kors Florence leather mini messenger

13.12.2016 af: Tine Kategori: Nye køb

michaelkors_messenger

Jeg har så svært ved at styre mig, når jeg bliver sluppet løs i en taskebutik. Især når der så er udsalg i butikken. Præcis som det skete, da jeg besøgte Michael Kors butikken i Neumünster Designer Outlet tidligere på året. Jeg måtte have en lille Michael Kors taske med hjem. Ja, faktisk havde jeg to Michael Kors tasker med hjem. Den ene var dog en gave fra min dejlige mand, så den tæller selvfølgelig ikke med i mit hvor-mange-tasker-må-Tine-købe-om-året regnskab!

Jeg havde umanerligt svært ved at bestemme mig for hvilken taske, jeg skulle købe med hjem. Jeg fik egentlig ret hurtigt kredset mig ind på at det skulle være en lille cross body, men farve og model tog mig godt nok lang tid at finde ud af. Jeg endte med at se mig lun på Florence Mini modellen. Jeg havde både en grå, en brun, en lyseblå og en sort i spil også. Men jeg endte altså med den baby lyserøde Michael Kors taske. Og jeg har ikke fortrudt et sekund. Jeg bliver simpelthen i så godt humør hver gang jeg finder den frem.

I starten var jeg i tvivl om jeg ville få den brugt pga. farven, men det er faktisk oftest den, jeg hiver frem, når jeg skal have en lille taske med. Jeg har oftest mørkt tøj på, og så er det i mine øjne sjovest med en i øjenfaldende taske.

Selvom jeg efterhånden har skabet fyldt med dejlige små tasker, så har jeg faktisk endnu en på ønskesedlen til jul. Nemlig en Mini Lily fra Mulberry. Den ville hænge så fint på min skulder. Dog er den nok lidt over budget for nogle af mine gavegivere, men man kan jo altid have lov at håbe;-)

HUSK AT DELTAGE I KONKURRENCEN OM ET VALGRIT CARRIE TAYLOR UR FRA URKOMPAGNET

Vinterstøvler x 3

15.11.2016 af: Tine Kategori: Nye køb

vinterstoevler_thespacebetween

I oktober måned røg der 3 par vinterstøvler ind i mit skoskab. Mange vil nok tænke: 3 par!? Hvad skal hun bruge 3 par vinterstøvler til? Tja… det er jo åbenlyst for enhver at støvlerne dækker hvert sit behov, så derfor måtte der 3 par til;-)

I starten af måneden købte jeg de vamsede Masha Texas boots fra Ganni. Jeg regnede egentlig ikke med at jeg ville komme til at bruge dem sindssygt meget, fordi jeg ofte vælger nogle lidt mere “formelle” støvler til hverdag. Men jeg må ærligt indrømme at de er blevet skambrugt siden, jeg købte dem. Sneen kom jo dalende i sidste uge, og de forede vinterstøvler har reddet mine kolde fødder mange dage siden da. De er dejligt varme at have på, og så er de faktisk ikke så kluntede, som sådan nogle vinterstøvler godt kan være.

Tommy Hilfiger støvlerne i midten er vel egentlig ikke de klassiske vinterstøvler. Men det er alligevel en støvle, der er ideel til denne årstid. De har rimelig flad hæl, og kan dermed sagtens bruges de dage, hvor det godt kan være lidt glat. De er dog ikke forede, så på de helt kolde dage, skal man ikke være ude i dem i ret lang tid af gangen. Støvlerne købte jeg i en butik i Las Palmas lufthavn på Gran Canaria efter at have holdt en uges ferie i +25 graders varme. Jeg så dem gennem et vindue, og vidste at jeg ikke ville kunne glemme dem. Så de måtte med hjem til DK i håndbagagen;-)

De italienske støvler fra L’ecologica købte jeg i den lokal butik, Frk. Dusa, i den bydel i Odense, hvor jeg bor. De var lidt et panikkøb op til en messe, da jeg manglede ordentligt fodtøj. Men de reddede mig, og er simpelthen så gode at gå i. Jeg gik over 45.000 skridt på 3 dage i de nye støvler, og her kom de bløde naturgummisåler virkelig til deres ret. Jeg følte mig flyvende.

Så for at gøre status på vinterstøvler-til-Tine, så brugte jeg i oktober måned ca. 3800 kr. på at gøre mig vinterklar på støvle-fronten. Totalt uansvarligt når jeg sådan tæller det sammen, men trods alt betalt med mine helt egne penge. Og ved I hvad? Jeg ville ikke undvære et eneste af parrene, så jeg er glad:-)

Nye Michael Kors solbriller

11.11.2016 af: Tine Kategori: Nye køb

michaelkors_solbrille

Jeg forkælede mig selv med et par nye solbriller, da vi var på Gran Canaria for 4 år siden. Jeg havde lige solgt et smykke, og havde besluttet mig for at pengene skulle gå til et par nye solbriller. Men de er blevet brugt rigtigt meget på de 4 år, og derfor tænkte jeg at det var oplagt at købe et par nye, når nu vi igen skulle på ferie til Gran Canaria. De gamle var nemlig så slidte, at belægningen på glassene var begyndt at falde af. Ret irriterende at rende rundt med pletter lige i synsfeltet. Og nærmest umuligt at læse en bog!

Jeg havde udset mig et par Michael Kors solbriller i Tax Free kataloget, men turde ikke bestille dem, da man jo ikke har mulighed for at prøve dem, uden at skulle bøvle med at sende dem retur. Så jeg tænkte at ferien sikkert ville byde på lidt shopping, hvor jeg kunne finde et par solbriller.

Men.. jeg nåede faktisk ikke længere end til afgangshallen i Billund Lufthavn, da jeg fandt mine nye solbriller;-). Mens ungerne væltede sig i slikafdelingen kl. 7 om morgenen, fik jeg udset mig et par nye Michael Kors solbriller. Han laver altså nogle fine ting, som er til at betale for os almindelige dødelige mennesker. Disse solbriller kostede 1200-1300 kr., og det synes jeg egentlig er en fin pris. Jeg tænker at det er en meget almindelig pris for et par solbriller?

Jeg er faktisk den type, der altid har et par solbriller på mig. Både taksen og bilen er altid fyldt op. Jeg har simpelthen så lysfølsomme øjne, at der ikke skal ret meget sol til før jeg tager solbriller på. Ellers løber mine øjne simpelthen i vand. Mega irriterende og ret rock star agtigt at sidde med solbriller på når det egentlig er halvskyet. Men mine øjne har det bedst med det 🙂

Side 1 af 3212345102030Sidste »

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier