Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Kategoriarkiv: Nyt

Ny Michael Kors taske til arbejdsbrug

30.06.2016 af: Tine Kategori: Nyt

image

 

image

Det virker jo totalt åndssvagt at rable om en arbejdstaske på den dag, hvor jeg har haft sidste arbejdsdag. Og hvor jeg nu står uden job. Men! Jeg regner jo helt sikkert med at komme ud på arbejdsmarkedet igen snart, så derfor skulle der selvfølgelig en ny arbejdstaske til:-)

Ud over at min mand var så sød at invitere mig til Tyskland på en kombineret shoppe- og wellness weekend for et par uger siden, så havde han også tilføjet i gavekortet at jeg kunne vælge en Michael Kors taske i butikken i Neumünster. Faktisk var det min mors dags gave. Dem der kender mig ved, at det er en gave lige i min ånd;-)

Jeg havde allerede hjemmefra besluttet at tasken skulle være en ny taske til arbejdsbrug. Jeg købte en fra Marc by Marc Jacobs efter min barsel med Anton, og efter daglig brug i over 2 1/2 år, er den meget slidt. Især hankene er godt medtaget. De “smuldrer” faktisk lidt. Så jeg trænger virkelig til en ny.

Ret belejligt viste det sig at Michael Kors butikken havde udsalg. Dog kun på bestemte varer. Men man kunne faktisk spare en del penge (jeg endte faktisk med at give mig selv en Michael Kors taske også. Shhh!). Denne taske var dog ikke på tilbud. Så manden måtte punge ud. Havde jeg valgt den i en mørkere farve, havde der været meget at spare på den. Men den farve var altså bare ikke lige mig.

Når det drejer sig om arbejdstasker er det efter min mening vigtigt at tasken både kan komme på skulderen og bæres i hanken. Og så er det vigtigt at den kan rumme en computer og de vigtigste papirer. Og så skal den selvfølgelig kunne komme i cykelkurven:-)

Weekend Get Away

13.06.2016 af: Tine Kategori: Nye køb, Nyt, Rejser

Mcarthurglen_designeroutlet_neumünster_thespacebetween

Dagene forsvinder alt for hurtigt for tiden. Jeg synes det hele går alt for stærkt, og jeg glæder mig til at der står ferie i kalenderen. Jeg glæder mig til 3 uger med dem, jeg elsker. 3 uger uden gøremål. Bare os!

Jeg har dog egentlig ikke grund til at brokke mig, for denne weekend var jeg på en lille get away med min kære husbond. Lørdag morgen drog vi – uden ungerne – til Neumünster, hvor den stod på 4-5 timers shopping i McArthur Glen Designeroutlet. Og efterfølgende kørte vi til Kiel, hvor han havde booket ophold på et hyggeligt lille wellness-hotel. Efter alt for meget fantastisk mad lørdag aften, og en afslappende massage søndag formiddag, landede vi i Odense søndag kl. 15.30. Ud over en masse shopping-poser var bilen fyldt med chokolade og Pepsi Max, da vi også rundede Fleggaard på vejen hjem;-)

Jeg har slet ikke haft tid til at åbne nogle af poserne, men mon ikke jeg finder et ledigt øjeblik en af dagene. Jeg var nemlig så heldig at blive begavet af min kære husbond i Michael Kors butikken. Og sådan noget kan jo aldrig gå helt galt!!!

Fars Dags Gave

05.06.2016 af: Tine Kategori: Nyt, Snik snak

Farsdagsgave_beoplay_thespacebetween

Sikke et fantastisk vejr! Vi har nydt weekenden i fulde drag. Badebassinet kom op fredag eftermiddag, og det er blevet brugt flittigt hele weekenden. Desværre er ungerne ikke så gode til at holde det rent for græs og jord, så jeg har ikke badet i det;-). Men jeg har kigget på dem fra hængekøjen lige ved siden af.

Min elskede mand og børnenes kærlige far skulle selvfølgelig begaves i anledning af Fars Dag. Jeg gik i tænkeboks for lang tid siden, for jeg synes altid det er så svært at finde en gave til ham. Min mand passer aldrig rigtigt til alle de forslag, der bliver givet. Dog synes jeg tanken om et verdenskort, som kan skraveres er rigtig sjov, da min mand og jeg er ret rejselystne. Så det kunne være en fed gimmick til ham.

De andre år har han fx fået en kreditkortholder med indgravering, specialøl eller noget tøj. I år havde jeg dog lyst til at forkæle ham lidt ekstra, og jeg endte med at købe en Beoplay højttaler til ham. Vi har tit snakket om at vi manglede lidt musik til terrassen, og jeg tænker at denne vil være perfekt til at tage med derud. Og så er den jo heldigvis super smuk at se på! Vi har testet den af hele dagen, og jeg er virkelig tilfreds med lyden. Den kan spille ret højt – og ret godt. Sofia har allerede sagt at hun ønsker sig en når hun bliver 5 år;-). Vi satte nemlig MGP på, og den lille dame dansede rundt i bar numse!

Min egen far fik en masse planter til haven. Tomat, peberfrugt, chili, vandmelon og en hulens masse krydderurter. Så mangler han bare drivhuset, men det må han selv købe;-)

Hvad har I givet jeres fædre/jeres børns far?

Ny bikini fra Femilet

05.05.2016 af: Tine Kategori: Nyt, Vægttab

Femilet_bikini_thespacebetween

Femiliet_bikini_tortuga_thespacebetween

Med et vægttab følger også en masse nyt tøj. Jeg har især brugt rigtigt mange penge på undertøj – og på bikinier. For de 15 kg har ikke kun resulteret i mindre lår og smallere talje. Nej, der er også røget en del af barmen! Jeg føler nærmest at de 10 kg er kommet direkte fra nødderne:-). Det betyder desværre at de er ret triste efterhånden. At amme 2 børn med 1 1/2 års mellemrum og derefter tabe sig 15 kg gør ikke noget godt for fylden;-)

Jeg følte derfor jeg var på en mission impossible, da jeg i forrige weekend begav mig ud for at finde en ny bikini. Jeg endte dog i Femilet i Rosengårdcentret hos en virkelig sød ekspedient. Hun forstod at finde de rigtige ting frem, og opfordrede mig til at prøve noget, som jeg ellers ville være gået uden om.

Jeg havde på forhånd besluttet mig for at det skulle være en sort bikini. Sidste år købte jeg en fushia-farvet og den kan til nøds godt stadig bruges, men jeg ville gerne have en mere rolig en. En som måske var mere brugbar under en sommertop. Når jeg er på ferie, smider jeg tit bare en kjole eller en top over bikinien i løbet af dagen, og min forfængelighed gør at det gerne må passe sammen – og så er sort bare bedst;-)

Efter at have prøvet et utal af trusser og toppe, faldt valget på en top med en snoet effekt og et spænde i midten. Det var den, der fik den bedste kavalergang frem i min ret trætte barm;-). Skålene er forede og formstøbt, og giver en fint lille løft uden at det bliver alt for voldsomt. Jeg prøvede også samme model i en bandeau, men jeg fik Linse-bryster. Min 75E blev alt for voldsom i sådan en type top.

Trusserne er vel mest en hipster. De har lidt rynke-effekt foran på den ene side, hvilket gør at de ligger sig pænt hen over maven. Og så har de en fin lille detalje på numsen. De har et brasiliansk cut bag på. Altså sådan en en lille rynke hen over numsen. Det giver på en eller anden måde illusionen om en rundere numse. Min er bred nok, men den er ikke en squat-numse, og derfor har den godt af at se knapt så flad ud:-)

Både top og trusse er den model, der hedder Tortuga, og kan som sagt fås hos Femilet. Jeg gav 400 kr. for toppen og 250 kr. for trussen.

Dagens i Botanic Sweat

29.02.2016 af: Tine Kategori: Dagens, Nyt, Snik snak

Dagens_sweat_thespacebetween1 Dagens_sweat_thespacebetween2 Dagens_sweat_thespacebetween3 Dagens_sweat_thespacebetween4

Sweat fra Magasin, jeans fra Educe og støvler fra Tommy Hilfiger

Et dugfrisk dagens. Ikke noget der normalt er tid til i vores hverdag, men i dag har manden og jeg haft en sjælden fælles fridag. Børnene skulle egentlig også have været hjemme, men det viste sig at i dag var dagen for afslutning for de kommende skolebørn, og vi besluttede derfor at give dem en kort dag i stedet, så de kunne sige farvel til alle deres venner. I sær Sofia mister nogle af hendes kammerater, og vi synes hun skulle være med til at ønske dem godt på vej. Hun er “kæreste” med en af drengene, som skal i skole, så jeg er spændt på hvordan de næste par dage bliver?! Hun har gået i vuggestue med ham også, så de har faktisk fulgt hinanden de sidste snart 3 år. Enten tager hun det i stiv arm, og ellers kommer der en lille reaktion. Heldigvis er der stadig en masse venner tilbage i børnehaven, så det er sgu nok mig, der tænker mest over det. Det er ikke sikkert, hun skinker det en tanke;-)

Mens ungerne var i børnehave fra kl. 9-14.30 nåede manden og jeg at løbe en tur på 13 km (halvmarathon nærmer sig jo med hastige skridt) samt at tulle lidt rundt i Rosengårdcentret. Vi havde også planlagt en masse praktiske gøremål efter en weekend udenbys, men det blev ved tanken. Nogle gange skal man bare nyde sin fridag uden alt for meget at lave!

Vi var på Lolland i weekenden for at fejre min fødselsdag. Jeg blev nemlig 34 år i går, og vi havde for længe siden bestemt at dagen skulle fejres hos mine forældre. Min farmor er en gammel dame på snart 92 år, og efter hendes fald og pacemaker-operation ved juletid, er hun ikke så let at flytte. Og da jeg gerne ville have hende med til min fødselsdag, rykkede vi den til Lolland, i stedet for at hive hende hele vejen til Odense.

Jeg fik en masse gode gaver. En af dem, var denne sweater fra Magasin. Jeg havde nemlig ønsket mig noget lounge wear. Altså noget tøj, som er behageligt nok til at tulle rundt i en søndag derhjemme, men alligevel pænt nok til at bruge, hvis man skal ud at handle. Det fik jeg af manden. Faktisk fik jeg en kæmpe bunke tøj. Denne sweater synes jeg dog er for pæn til søndagstøj, så den kom altså på denne mandag:-)

Side 1 af 912345Sidste »

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier