Blue Monday

20.09.2010 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseretChinos fra VM, bluse fra H&M og sutsko fra PrimarkUh, hvor er det bare svært at holde humøret højt på sådan en regnvåd mandag!! Når vejret er som idag, har jeg mest lyst til bare at krybe sammen på sofaen med tæppet godt op over ørerne og en kop varm kakao i hånden.
Heldigvis kan jeg glæde mig over at min lejlighed blev udlejet igår og at vi har fået ordnet vandrøret i huset, så vi igen kan tage bad osv. Så jeg har vist ingen grund til ikke at smile:-)

Nå, det blev et kort indlæg i aften. Robinson er lige startet, og det skal jeg ikke gå glip af!! Mr Føtex er jo alt for underholdende;-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier