Månedsarkiv: maj 2016

New Hair

31.05.2016 af: Tine Kategori: Hår

 

 

Page_salonpernillebjørn_thespacebetween

I sidste uge var jeg forbi min søsters salon, og jeg fik klippet et godt stykke af de slidte lokker. Det trængte virkelig til at blive  studset, og jeg tænkte at det lige så godt kunne kombineres med en kort(ere) sommerfrisure. Jeg er ikke så øm med mit hår for det vokser jo ud igen, så jeg prøver gerne nye ting af. Ikke at jeg gerne lade mig klippe helt kort, eller anlægger mig sort hår, men jeg “tør” godt gå lidt væk fra min vante længde og farve.

Længden blev da også justeret en hel del. Det blev til en luftig page – lige lang nok til at håret kan komme i en elastik, hvis der ikke er tid om morgenen eller når der skal løbes en tur. Farven er mere gylden end jeg er vant til, da jeg ønskede at gå Khloe Kardashian vejen. Hun har det seneste år skiftet farve fra mørk til lys/gylden, og har en super flot farve. Hun er lidt mørkere i bunden og lys i længderne, og netop dem kombi ville jeg gerne prøve af. Det er vel en form for ombre-effekt. Dog med en meget mild overgang fra gylden til lys.

Min søster stylede håret efter klip og farve, så jeg fik de fineste krøller. Det er dog ikke hverdagskost, så normalt vil det bare være (forholdsvist) glat. I skal selvfølgelig nok få det at se på et lidt bedre billede. Billedet fra min weekend er nemlig heller ikke det bedste;-)

 

Sommerferie 2016

31.05.2016 af: Tine Kategori: Rejser, Snik snak
Thailand, Nai Yang, Phuket

På stranden i Thailand

Om under 2 måneder sidder jeg på Samos sammen med min mand og vores dejlige unger. Vi har nemlig igen i år valgt at rejse en uge til Sydens sol i sommerferien. Sidste år holdt vi sommeferie i DK, da vi jo skulle til Thailand i november, men vi manglede altså at komme væk i løbet af sommeren. Selvom det er rigtigt dejligt at holde ferie i DK, så er det bare noget andet at komme udenlands. Jeg slapper meget mere af.

Hvor skal vi hen på sommerferie?

Derfor har vi spinket og sparet, så vi kan komme en uge afsted med All Inclusive. Ikke det koncept, jeg helst ville vælge, men jeg må også bare indrømme at det er super praktisk med små børn. De kan få mad hele dagen, og jeg kan slappe lidt mere af, fordi der ikke partout skal være smurt en sandwich eller være kiks i tasken. Det kender I jo sikkert:-)

Jeg har ikke været på Samos før, men jeg forestiller mig at det er en lille fredelig ø – lidt ligesom Santorini, som jeg besøgte for over 15 år siden. Santorini er vitterlig den smukkeste græske ø, jeg nogensinde har været på. Øen er kendt for sine hvidkalkede huse med blå tage, og skulle være en af de mest fotograferede steder i Grækenland. Jeg var afsted med min daværende kæreste, og vi boede på et fint lille hotel i Kamari på østkysten. Der skete ikke meget i byen, men der var en fin strandpromenade med en masse hyggelige restauranter. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme tilbage dertil. Men i første omgang står den altså på Samos. Vi skal bo i Pythagorion, så sig endelig til hvis I har gode Samos tips. Jeg kender nemlig som sagt INTET til øen endnu:-)

Min weekend i billeder

30.05.2016 af: Tine Kategori: Børn, Opskrifter, Snik snak

Minweekend

Jeg har netop smidt mig i sofaen og er helt færdig efter ugens første arbejdsdag. Mandag er normalt hård at komme igennem, men når man samtidig har haft en weekend fyldt med legeaftaler, pligter, hygge, god mad, familie og en masse tanker, så er jeg ekstra busted. Vi har nået at være sammen med min mor og far samt min søster og hendes familie, været til svømmestævne, ordnet have, grillet og taget på legepladsen. Det lyder måske ikke overvældende, men jeg er let at vippe af pinden lige for tiden. Jeg synes mit overskud kan ligge på et meget lille sted, og jeg er ekstra træt. Ikke træt som i at jeg kan sove hele dagen, men træt i hovedet og træt i kroppen. Jeg har ikke meget ekstra at gi’ af, og det kan godt mærkes! Godt det snart er sommerferie;-)

Sofia og Anton har begge gået til svømning siden de var 8 uger gamle, og denne weekend var det tid til at prøve kræfter med mærkesvømning for første gang. Det går i al sin enkelhed ud på at børnene skal svømme så mange baner som muligt for så at få et svømmemærke med hjem. De skal alene i vandet, men trænerne må gerne være i sammen med dem. Og så må de mindste selvfølgelig gerne have vinger og bælte på. Sofia svømmer normalt uden bælte og vinger, men til mærkesvømning havde hun bælte på. Hun svømme 12 baner (!) og var så stolt da hun fik et diplom og et 300 m mærke. Anton svømmede 150 m og var MEGET træt bagefter;-). Men de var begge glade for at prøve det, og jeg tror nok det skal blive en tilbagevendende begivenhed.

Herhjemme fik vi styr på haven, mens vi prøvede at fordele tiden mellem lige dele legeplads, legeaftaler og hygge. Fredag aften nåede jeg at lave en bunke lækre romkugler ud af en rest chokoladekage fra fryseren. Dem spiste jeg uhæmmet af hele weekenden. Men altså, de smager bare godt! I min verden er romkugler den ultimative kage. Jeg er ikke en kage-pige, men hvis jeg en sjælden gang besøger en bager, så er det helt klart en romkugle, der kommer i posen.

Mine hjemmelavede romkugler smagte godt, men de var ikke på niveau med bagerens. Jeg manglede nok at putte noget wienerbrød i massen for at få den samme luftige og cremede konsistens?

Hvad er jeres favoritkage?

Work All Day

24.05.2016 af: Tine Kategori: Børn, Dagens, Snik snak

Educejeans_sofieschnoorpumps_thespacebetween1T-shirt + jeans fra H&M, og pumps fra Sofie Schnoor

I dag har jeg faktisk ikke arbejdet hele dagen, for Anton har været sløj. Det kom nærmest som et lyn fra en klar himmel. I går faldt han godt nok i søvn før aftensmaden, men vi tænkte at det bare var mandagstræthed. Vi nænnede ikke at vække ham, og derfor blev han bare lagt direkte i seng kl. 17. Jeg frygtede for at han ville vågne umenneskeligt tidligt i morges, men han sov til kl. 6.15. Han var dejligt frisk, og lavede sjov med os lige fra morgenstunden. Da han sad ved morgenmaden blev han pludselig ligbleg. Hans læber blev helt blå, og al farve forsvandt fra hans små buttede kinder. Han lagde sig ind i vores seng, og så helt skidt ud. Så vi måtte hurtigt ændre vores planer, og jeg måtte blive hjemme fra job.

Og det viste sig at være en god beslutning, for han har ikke været på toppen i dag. Han har ligget ved siden af mig i sofaen det mest af dagen. Han har set iPad, og jeg har nusset ham på ryggen imens. Jeg ved stadig ikke helt, hvad der kom til ham, men det virker som at en hjemme-dag gjorde ham godt.

Jeg har arbejdet lidt mellem nusseriet, og så har jeg trillet romkugler. Jeg bliver altid så kagesulten når jeg er hjemme en hel dag, så jeg tænkte at jeg kunne udnytte de kagerester, som har ligget i fryseren siden januar måned;-)

Jeg burde nok stoppe med kagerne, for der er kommet lidt hygge-fedt på maven på det sidste. Jeg synes i hvert fald den er mere blød end normalt. Ikke ret godt når bikinisæsonen snart kalder;-)

At løbe sig iFORM

22.05.2016 af: Tine Kategori: Motion, Vægttab

IMG_7133

IMG_7129 IMG_7128

I dag har jeg deltaget i iFORM løbet her i Odense. Jeg tilmeldte mig deres nye rute på 14 km, da jeg efterhånden er fysisk oven på efter mit første halvmarathon for 3 uger siden, og derfor tænkte at jeg igen måtte igang med de længere distancer. Efter halvmarathon kæmpede jeg en del med min mave. Maveondet opstod midt i de 21 km, og det tog nogle dage at komme over. Jeg ved stadig ikke hvorfor jeg fik så ondt, men kloge hoveder siger at jeg måske drak for meget inden løbet, og derfor “skyllede” alle min krops naturlige salte og mineraler ud. Det skulle eftersigende betyde at kroppen slet ikke har noget at arbejde med, og at den derfor gør oprør.

Den fejl ville jeg helst ikke begå igen, og jeg har derfor opført mig helt normalt med mad og drikke de sidste par dage. Ikke noget med at drikke overdrevet meget, og kun spise bestemte ting. Og det gav pote! Jeg fik i hvert fald ikke ondt i maven. Jeg var dog lidt betænkelig, da jeg i morges kunne fornemme at jeg skulle løbe i en ret trykkende varme. Men det gik faktisk ok. Dog måtte jeg sætte tempoet ned efter 6 km, da jeg simpelthen manglede vand. Jeg var HELT tør i munden.

Desværre havde iFORM valgt “kun” at have depoter ved 2,5 km, 9,5 km og 11,5 km, og det gjorde at der i midten af løbet var et ret langt gap uden vand. På køligere dage er det intet problem, men på dage som i dag, er det grænsende til umenneskeligt. Især fordi vi fra 5 km blev ledt i igennem 4 km skov, og derfor kom ind på stier, hvor der intet vind var overhovedet. Det var så varmt, og man kunne bare mærke at kroppen blev mere og mere tømt for væske. Mit eneste mål var på det tidspunkt at nå til 9,5 km væskedepotet og få lidt vand. Men når man er i væskeunderskud på det tidspunkt, så er det svært at rette op på så sent. Jeg bestemte mig dog for bare at sætte det ene ben foran det andet, og komme hjem i et helt roligt tempo. Det gjorde jeg, og havde endda overskud til en spurt over målstregen!

Jeg var afsted med en gruppe piger fra Odense Runners, men jeg slap min gruppe på halvvejen og tog de resterende kilometer i mig eget selskab. Jeg krydsede målstregen i 1:36:02. Det sjove ved dette løb er, at iFORM løbe var mit første officielle løb sidste år. Her løb jeg en 5 km, og var pavestolt. Og i år har jeg altså netop gennemførst 14 km, og er stadig ret stolt af, hvor langt, jeg er kommet. Da jeg startede med at løbe, svor jeg at jeg ALDRIG ville blive en løber. Jeg hadede det, og så det kun som et nødvendigt onde. Jeg kæmpede mig med nød og næppe igennem 2 km på min allerførste løbetør. Jeg misundede alle dem, som kunne løbe 5 km, og tænkte at det aldrig ville blive mig.

Efter 2 måneder kunne jeg dog løbe 5 km uden at gå, og det blev virkelig et vendepunkt for mig. Pludselig indså jeg, at også jeg med træning, kunne blive en løber. Og efter yderligere 2 måneders træning, var jeg nu oppe på at løbe 10 km. Og ja, så blev halvmarathon til mit mål:-)

Efter halvmarathon har jeg dog haft lidt løbe-lede, men nu prøver jeg igen at finde glæden ved løb frem!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier