Månedsarkiv: juni 2016

Ny Michael Kors taske til arbejdsbrug

30.06.2016 af: Tine Kategori: Nyt

image

 

image

Det virker jo totalt åndssvagt at rable om en arbejdstaske på den dag, hvor jeg har haft sidste arbejdsdag. Og hvor jeg nu står uden job. Men! Jeg regner jo helt sikkert med at komme ud på arbejdsmarkedet igen snart, så derfor skulle der selvfølgelig en ny arbejdstaske til:-)

Ud over at min mand var så sød at invitere mig til Tyskland på en kombineret shoppe- og wellness weekend for et par uger siden, så havde han også tilføjet i gavekortet at jeg kunne vælge en Michael Kors taske i butikken i Neumünster. Faktisk var det min mors dags gave. Dem der kender mig ved, at det er en gave lige i min ånd;-)

Jeg havde allerede hjemmefra besluttet at tasken skulle være en ny taske til arbejdsbrug. Jeg købte en fra Marc by Marc Jacobs efter min barsel med Anton, og efter daglig brug i over 2 1/2 år, er den meget slidt. Især hankene er godt medtaget. De “smuldrer” faktisk lidt. Så jeg trænger virkelig til en ny.

Ret belejligt viste det sig at Michael Kors butikken havde udsalg. Dog kun på bestemte varer. Men man kunne faktisk spare en del penge (jeg endte faktisk med at give mig selv en Michael Kors taske også. Shhh!). Denne taske var dog ikke på tilbud. Så manden måtte punge ud. Havde jeg valgt den i en mørkere farve, havde der været meget at spare på den. Men den farve var altså bare ikke lige mig.

Når det drejer sig om arbejdstasker er det efter min mening vigtigt at tasken både kan komme på skulderen og bæres i hanken. Og så er det vigtigt at den kan rumme en computer og de vigtigste papirer. Og så skal den selvfølgelig kunne komme i cykelkurven:-)

Jeg savner London

28.06.2016 af: Tine Kategori: Rejser, Snik snak

London

De læsere, der har fulgt med på bloggen de sidste snart 7 år, ved at jeg er kæmpe fan af London. Jeg vil gå så langt at kalde den min yndlingsby. Fascinationen startede allerede som præ-teenager. Jeg var ofte i London med mine forældre, og jeg elskede det! Det var små smutture. 2-3 dage, hvor vi shoppede, så på seværdigheder og travede London tynd. Da jeg blev stor nok var jeg afsted med skolen, veninderne, kærester og arbejdet. Byen har altid trukket i mig. London kan noget. Byen har en helt speciel plads i mit hjerte.

Hvad kan London?

Jeg synes byen byder på lidt af det hele. Der er ufatteligt mange spændende seværdigheder. Både gamle og nye. Der er vand, hvorfra man kan få et fremragende vue af byen. Man kan endda også se byen fra oven fra enten London Eye eller fra skyskraberen The Shard. Der er mange små hyggelige områder i byen. Der er god mad. Og så er der vigtigst af alt, fantastiske muligheder for at shoppe.

Hvordan kommer man billigst til London?

Jeg har fløjet til London alle gange på nær een. Det var da jeg var afsted med handelsskolen i små 3 uger. Dengang eksisterede Harwich færgen, og vi skød turen igang med en ret vuggende sejltur. Der er meget forskel på prisen på flybilletter. Nemmest er det at søge på billigeflybilletter.dk. På den måde får man de billigste alternativer. Faktisk kan man komme afsted til London for under 700 kr. i starten af november. Det er endda for en returbillet. Det er jo billigere end en returbillet fra Odense til København hos DSB!

Det tager kun lidt over 1 time at flyve til London, så jeg vælger ofte de helt billige flyselskaber. Jeg behøver ikke ekstra sædeplads og mad på sådan en tur. Jeg er dog meget opmærksom på hvilken lufthavn, der flyves til. Der er mange lufthavne i London, og nogle er bedre end andre. Både hvad angår transport ind til London, og hvad det koster at komme derfra. Jeg vælger oftest Gatwick, da den har hurtig og forholdsvis billig togforbindelse ind til centrum.

Hvor bor man i London?

Jeg har været i London 15-20 gange og har selvsagt boet mange forskellige steder. Det mest luksuriøse sted er klart The Cumberland ved Marble Arch, som jeg skrev om for snart mange år siden. Men det er også til den dyre side. Hoteller i London er forholdsvis dyre ift. deres standard, men man kan sagtens være heldige at finde nogle, som er fine. Da jeg var afsted i oktober 2015 boede vi på et Holiday Inn hotel lige bag ved Oxford Street. Der var ikke en finger at sætte på noget. Og prisen var også meget rimelig.

Jeg synes det er vigtigt at hotellet ligger rimeligt centralt. Selvom der er gode tube-forbindelser overalt i London, så kan det hurtigt tage 30-45 minutter at komme ind til centrum. Og faktisk kan det også godt koste en del. Så jeg synes det er bedre at bruge pengene på et mere centralt hotel. De par hundrede kroner pr. nat er hurtigt tjent ind i sparet tid og sparede omkostninger på transport.

Hvad er jeres yndlingsby?

Smil til verden og den smiler til dig

27.06.2016 af: Tine Kategori: Snik snak

 

 

Jobskifte

Jeg anser mig selv som at være et ret positivt og udadvendt menneske. Ikke udadvendt i den forstand at jeg er den mest højtråbende – for det er jeg overhovedet ikke – men jeg er altid klar med et smil og en sludder. Jeg prøver virkelig at være glad, da jeg tror på at positivt humør spredes som ringe i vandet. Jeg ved ikke noget værre end sure og bitre mennesker, og jeg orker ikke dem, som nærmest ikke kan sige godmorgen.

De sidste par måneder har jeg dog haft svært ved at finde smilet frem. Jeg har ikke været mig selv. En masse tanker har tynget mit humør, og har gjort at mit overskud har kunne ligge på et meget lille sted. I starten kunne jeg ikke finde ud af, hvad der var grund til disse tanker. Men ved nærmere eftertanke er det blevet mere og mere tydeligt for mig. Jeg var simpelthen landet forkert rent jobmæssigt. Jeg startede jo nyt job i februar, og havde de første måneder så travlt, at jeg glemte at mærke efter helt ned i maven om det egentlig var mig. Efter roen havde sænket sig, kunne jeg dog mærke at det ikke var det, jeg skulle lave på lang sigt. Jeg var simpelthen landet på den forkerte hylde.

Det har været en svært indsigt at lave, men jeg har taget den beslutning at stoppe på mit job på torsdag. Simpelthen fordi jeg ikke kan se nogen fremtid i det for mig. Min arbejdsgiver er ikke tjent med at jeg ikke brænder for jobbet, og jeg er ikke tjent med ikke at ville det. Det betyder jo unægteligt noget for ens arbejdsindsats hvis man ikke kan se sig selv i jobbet. Så jeg skal lave noget andet. Der skal et jobskifte til.

Hvad skal jeg så lave?

Jeg ved det endnu ikke. Jeg har ikke noget nyt på bedding –  jeg er dog allerede er i dialog med et sindssygt spændende firma. Et jobskifte er en kæmpe beslutning. Endnu større når man ikke har noget nyt job. Jeg har (haft) mega krise over det, men prøver at huske mig selv på, at det nok skal gå. Jeg håber at jeg lander et nyt sted inden for de næste par måneder. Og indtil da prøver jeg at forlige mig med tanken om at jeg skal holde lang “sommerferie” mens jobsøgningen står på.

Jeg har som sagt allerede sidste arbejdsdag på torsdag, og så venter der lige 3 ugers karantæne fordi jeg selv har sagt op. Men jobsøgningen går selvfølgelig igang med det samme. Jeg skal ud og bruge al min viden. Ellers bliver jeg da kuk:-)

Giv endelig lyd, hvis du kan eller hvis du kender en der kan, bruge sådan en som mig. Jeg har mere end 10 års erfaring med marketing og kommunikation fra ledende (fødevare)brands og har et skarpt kommercielt fokus. Jeg arbejder med branding og produktmarkedsføring på tværs af trade, offline og digitale kanaler:-)

Når sommerferien er en charterferie

23.06.2016 af: Tine Kategori: Rejser

CharterferieBilledet er fra Viva Palma Nova på Mallorca. Læs mere her.

Hvorfor charterferie?

Enkelt, nemt og afslappende! sådan vil jeg gerne have min (sommer)ferie til at blive. Derfor har vi valgt at smide penge efter en charterferie. Vi rejser til Samos. På et all inclusive hotel. Hvor der er ekstra plads til børnene. Og hvor alt er inden for rækkevidde.
Det er bare let med en pakkerejse, hvor både fly og hotel er booket på en populær destination. På de fleste rejsemål venter der også guider, som kan komme med tips, tricks og hjælp. Der bliver sørget for os, og andre har tænkt alle de praktiske tanker. Det har jeg brug for i min hverdag. Jeg gider ikke tænke over noget i min ferie. Jeg vil kunne læne mig tilbage og nyde tiden med min familie. Det kan sagtens gøre på andre måder end på en charterferie, men der er altså bare noget ekstra praktisk ved sådan en type ferie. Især når der også er mad inkluderet. Så behøver man heller ikke tænke på det i en hel uge;-)

Hvad koster en charterferie?

Charterferie er dyr rejseform! Vi rejser midt i sommerferien, og det er klart den dyreste periode. Man kan også planlægge og booke selv, men min erfaring er at der faktisk ikke er så meget at spare. Man kan bruge meget tid på at surfe nettet tyndt, og tid koster jo også penge! Så mon ikke pakkerejsen godt kan betale sig i sidste ende? Vi betaler 26.000 kr. for 4 personer. Av min arm! Men vi har heldigvis kunne prioritere os ud af udgiften, og har lagt penge til side siden turen til Thailand. For os er det vigtigt at kunne rejse ud og opleve andre lande, så derfor ryger der hver måned et pænt beløb ind på en feriekonto i banken.

Vi har flere ugers ferie, og den ene uge skal som sagt bruges på Samos. Resten af tiden skal nyde i mine forældres sommer hus på Lolland. Her har vi været flere år i træk. Jeg tror faktisk snart vi har været dér 6-7 år. Det er også en super hyggelig måde at holde ferie på. Hvis det er godt vejr!! Men der følger også bare nogle flere ting med. Der skal handles, der skal laves mad, der skal gøres rent osv. Så for mig er det knapt så afslappende som en charterferie:-)

Hvordan skal I holde sommerferie i år?

LCHF Kyllinge-curry med blomkålsris

22.06.2016 af: Tine Kategori: LCHF, Mad, Opskrifter

Kyllingecurry_lchf_kokosmælk_thespacebetween

Jeg er en sucker for eksotiske retter. Og da jeg stadig lever efter nogle af LCHF principperne, måtte jeg også bare prøve denne “slankeopskrift” fra Femina. Den var super let at lave. Og den smagte virkelig godt. Både min mand og jeg måtte holde igen. Ellers havde vi spist alt for meget. Så godt smagte den.
Retten er ikke stærk. Mine unger kunne sagtens spise den. Faktisk var Sofia ret vild med det. Og hun spiste endda også noget af alt det grønne! Jeg plejer faktisk at lave gnavegrønt til dem, da de ofte ikke vil have det blandet i sovsen. Men da jeg prøver ikke at lave specielt mad til dem, så fik de altså det samme som os voksne denne gang.

Jeg lagde en ekstra klat rød karry på min tallerken, så retten fik lidt mere smag. Men det kan man jo selv justere som man vil.
Jeg serverede den med blomkålsris til. Ungerne fik dog almindelige ris.

Det næste ret, jeg skal afprøve er en falafel opskrift. Jeg elsker at stå i køkkenet. Jeg ville ønske, jeg havde mere tid til det. Falaflerne er nok en weekend-opgave. For på hverdage skal maden helst stå på bordet senest kl. 17-45. Ellers begynder de små banditter at blive ret umulige;-)

INGREDIENSER, 4 personer
350 g kyllingebryst uden skind
1 spsk. olivenolie til stegning
2 fed hvidløg
1 lille rødløg
15 g frisk ingefær
½ – 1 spsk. rød karrypasta
½ dl kokosmælk (ikke light)
3 dl hønsebouillon
200 g squash
200 g broccoli
1 rød peberfugt
3 stængler bleg-/bladselleri
saft af ½ limefrugt
6 dråber fiskesauce
salt
1 håndfuld frisk koriander

Opskrift – sådan laver du kyllinge-curry med blomkålsris

Skær kyllingekødet i små tern, og brun dem et par minutter i olien. Tag kødet op, og sæt det til side. Gem olien i gryden. Hak hvidløg fint, halvér løget, og skær det i tynde skiver på langs. Skræl ingefær, og hak den fint. Brun hvidløg, løg og ingefær i olieresten i 3-4 minutter. Tilsæt karrypasta, og svits yderligere et par minutter. Tilsæt kokosmælk og hønsebouillon, og lad det simre for svag varme i 10 minutter. Skyl squash og broccoli. Skær squash, peberfrugt og selleri i små terninger, og broccoli i små buketter. Tilsæt kyllingekødet efter de 10 minutter, og lad det simre med, til det er næsten helt mørt. Tilsæt squash, peberfrugt, selleri og broccoli de sidste par minutter, så de når at blive møre, men bevarer sprødheden. Smag retten til med limesaft, fiskesauce og lidt salt.
Servér med blomkålsris, frisk koriander og en ekstra klat rød karry.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier