40+3

08.08.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Lillepigen er blevet målt og vurderet idag. Både fordi jeg er gået over tid, men også fordi min jordemoder ikke mente at mit mavemål fulgte kurverne. Den var simpelthen ikke blevet stor nok siden sidste besøg:-)

Men et tjek på sygehuset viste, at lillepigen vokser som hun skal og nu vejer 3500 g. Der blev også kørt en såkaldt CTG – en hjertelydskurve – og denne viste en stærk lille pige, som sagtens kunne få pulsen lidt op. De kigger åbenbart efter disse stigninger i pulsen, fordi det viser at baby er stærk nok til at klare en høj(ere) puls.

Så jeg blev sendt hjem med beskeden om bare at vente på, at hun finder udgangen. Vi skal dog derned igen fredag, da man her skal vurdere om og hvordan jeg skal sættes igang, hvis jeg ikke har født efter weekenden. I Svendborg får man nemlig ikke lov til at gå 2 uger over tid, så her tager de fat på det inden man når dertil.

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “40+3

 1. hihi, der er da også trygt og lunt inde i din mave. Håber hun snart finder udvejen. Må være frustrerende at skulle vente så længe. Min mor gik 16 dage over tid, da hun ventede mig, før hun til sidst blev sat i gang, men dengang var der jo ikke rigtig nogle regler for det.

 2. Hej Julie

  Jeg er heldigvis ikke alt for utålmodig endnu, for jeg har det egentlig fantastisk!

  Men når det så er sagt, så ville jeg da helst have at hun snart kom ud til os:-)

  16 dage er ikke så lidt. Godt der er andre regler nu.

  Tine

 3. Ih, jeg var SÅ utålmodig til sidst! Men Axel kom 41+1, så jeg skulle trods alt ikke vente så længe som nogen andre gør det.

  Håber den lille dame snart kommer ud og hilser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier