Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Mine ure

15.12.2011 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

Jeg har altid gået med ur. Faktisk har jeg flere ure end på billedet, men det er altså børneure med Mickey Mouse og prinsesser:-). Så jeg har valgt kun at vise dem, jeg går med på nogenlunde fast basis. Eller så fast som det nu kan blive, når man har mange ure. 12 stk er der. Jep, 12 stk.!

Det ur, som startede min fascination, var uret fra Dyhrberg Kern. Jeg fik det af min farmor og farfar, da jeg fyldte 18 år. Og derefter gik det slag i slag med at udvide samlingen. Mange af urene er gaver, men jeg har også købt nogle af dem selv. Og der ligger næsten altid en speciel historie bag.

Skagen uret i guld, gav jeg mig selv for min første rigtige løn efter min uddannelse. Så det har en helt speciel betydning for mig. Det herreagtige Guess ur købte jeg på den første ferie (til Egypten) med kæresten. Jeg havde lige fået nyt (drømme)job efter 6 måneder som ledig, og ville fejre mig selv.

En del af urene er gaver fra kæresten, for han lurede hurtigt at jeg havde en ur-fetish. Han har givet mig det sorte Skagen ur og to Guess ure. Det smalle med sten og det store hvide.

Min mor og far har også bidraget til den voksende samling med bling bling D&G uret, Guess uret med leopardpletter og Bonett uret, som jeg fik, da jeg afsluttede min uddannelse som markedsføringsøkonom.

Jeg har ikke ét favoritur, for de har (næsten) allesammen en helt speciel plads i mit hjerte med den historie der er bag købet eller gaven. Men der er da nogle, som kun kommer frem i specielle anledninger. Men det er mere fordi de er lidt mere udsatte for slag, fordi er er sten på. Så det lille Guess ur og D&G uret har jeg normalt kun på i specielle anledninger. D&G uret har mistet et par sten, men det kan vel ikke undgås.

Print Friendly

3 thoughts on “Mine ure

  1. Pingback: Jul på bloggen – Vind et Geneva ur fra Urkompagniet

  2. Pingback: Nyt Skagen Ur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier