Animal Print

08.02.2012 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret
T-shirt fra Dorothy Perkins, bælte fra Forever21, kjole fra Peacocks, bluse fra Next, loafers fra New Look og clutch fra Zara

Min barsel slutter den andensidste dag i april, og jeg er allerede nu ved at rydde op i alt det tøj, som er blevet (alt for) slidt under barslen. Selvfølgelig med den bagtanke, at der så kan være plads til en masse nyt:-)

Turen går til London om en måneds tid, og jeg håber på at kunne finde noget, som har kant. Gerne med print á la ovenstående. Jeg synes dyreprint kan være fint i små mængder, så jeg håber at kunne finde nogle t-shirts eller et par loafers.

Alle tingene er forresten fra de butikker, som SKAL besøges i London. New Look, Zara, Next og Dorothy Perkins plejer at blive besøgt mange gange. Peacocks skal man gå lidt efter, da butikken ikke ligger på selve Oxford Street. Men den plejer at blive aflagt et besøg alligevel. Forever21 har jeg aldrig været i, så den er ny på listen.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Animal Print

  1. Ja, selvfølgelig skal jeg i Primark!! Hvordan kunne jeg glemme den?!

    Vi skal bo lige over for den store ved Marble Arch, så den bliver nok aflagt et par besøg eller tre.

    Men ja, det kræver lidt overblik at finde de gode ting. For der der godt nok også meget skrammel imellem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier