Dagens i black ‘n denim

16.02.2012 af: Tine Kategori: Dagens

Jeg nåede lige et snuppe et dagens efter en smuttur til IKEA med min søster og lille nevø. Regnen stod ned da jeg skulle bære alle de nye køb og Sofia ind fra bilen, så derfor det lidt pjuskede hår. Jeg havde ellers for en gangs skyld haft tid til at glatte hår!!

Dagens IKEA tur var med det ene formål at købe en fødselsdagsgave til min svoger, men af en aller anden årsag fik jeg alligevel købt for flere hundrede kroner af ting, som jeg ikke vidste, jeg havde brug for. Sådan synes jeg altid det ender!! Men nu er der til gengæld fyldt på med bloklys, servietter og service til Sofia i skufferne:-)

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier