Sofia – 6 måneder

12.02.2012 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret
I fredags var det 6 måneder siden at mit lille mirakel kom til verden med et skrig. Dengang var hun en lille spirrevip på 3200 g og 49 cm – og helt perfekt.

Nu har hun spist sig til 7 kg og 65 cm – og er stadig helt perfekt. Jeg kan slet ikke forstå hvor de 6 måneder er blevet af, for jeg synes jo ikke det er særligt lang tid siden at jeg fik hende op på brystet for aller første gang.
Alligevel glæder jeg mig over hver ny dag, da der sker så meget med hende for tiden. Det er så sjovt at se hendes personlighed skinne igennem, og jeg kan slet ikke vente til at hun kravler, tager sit første skridt og siger sit første ord (forhåbentlig bliver det “mor”:-o).
Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Sofia – 6 måneder

  1. Åhh stort tillykke med det første halve år 🙂
    tiden går bare så stærkt, og selv om du nok hører det tit så husk at nyde det hele.
    Jeg syntes jo bestemt lige at min Sofia kom til verden, og om 1½ måned har jeg altså en pige der starter i SFO.

    Godt søndag

    Knus Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier