Dagens

28.03.2012 af: Tine Kategori: Dagens, Rejser

Det blev lige til en blogfri dag igår. Jeg nød det gode vejr sammen med min lille familie – og så blev der bestilt sommerferie. Vi skal 6 dage til Paris, og da ingen af os er særligt kendte i Paris (kom gerne med gode tips i kommentarfeltet), brugte vi en del tid på at finde et hotel med en god beliggenhed til en rimelig pris. Og så skulle der jo også lige tages hensyn til at der skal være en barneseng på værelset. Det viste sig at være lidt af en udfordring. Men til sidst dukkede det perfekte hotel (for os) op. Det ligger i gåafstand til Eiffeltårnet, som jeg var oppe i for over 16 år siden. Så det glæder jeg mig til at prøve igen.

Ud over turen til Paris, bliver det til sommerferie i DK. Mine forældre har et sommerhus ved Østersøen, hvor vi forhåbentlig kan nyde det gode sommervejr.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Dagens

 1. Århh, Paris! <3 Kæresten og jeg var der sidste sommer, det var fantastisk!
  Vi boede lidt langt ude, så der blev gået en del, men metroen er nu også ret nem at finde ud af.
  I skal helt sikkert se Sacre Coeur, slentre en tur i Jardin de Luxembourg og en tur op og ned ad Champs Elysee. Turistfælder ja, flot og imponerende JA! Men pas på sælgerne ved Sacre Coeur, de er meget nærgående!
  Hvis I skal en tur i Eiffeltårnet, kan det betale sig at gå op til 1. platau. Køen er kortere og billetterne billigere. Men måske det kan være lidt svært med barne/klapvogn :-/
  Håber I får en skøn tur!

 2. åhh skønt med tur til Paris!
  Jeg regner med at besøge byen én dag her i påskeferien – det er jo ikke lang tid til sådan en skøn by, men dukker der noget op, som ikke kan undværes at se, skal jeg nok give besked.
  😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier