Navy & yellow

20.03.2012 af: Tine Kategori: Dagens

Så fik jeg endelig luftet min nye jakke fra Next. Idag gik turen nemlig til Bazar Fyn, hvor vi fik handlet ind til aftenens asiatiske nudelsalat og lakseklatter.

Kæresten og jeg nyder at have barsel sammen, men havde også brug for at komme lidt ud af osteklokken, og tog derfor et smut til Odense – med Sofia selvfølgelig. Imorgen står den dog på voksentid. Vi skal ud at spise og i biografen – ALENE. Svigerforældrene er så søde at passe Sofia, så vi kan komme lidt ud. Det er nu også snart tiltrængt. Jeg tror ikke jeg har været væk fra hende i længere tid end 3 timer siden hun blev født. Vi snakker altså siden august måned. Puh!

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Navy & yellow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier