Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Coral Coral

02.04.2012 af: Tine Kategori: Dagens

En af mine yndlingsbluser – fra Vero Moda. Jeg købte den (og en i hvid) for ca. 1 år siden, da jeg var gravid. Og de fulgte mig gennem hele graviditeten, fordi der også var plads til en højgravid mave.

Og læg så lige mærke til høstakken. Jeg trænger virkelig til at få klippet spidser, og få lidt farve i bunden. Men min søster, som jo plejer at ordne mit hår, overtog nøglerne til sin egen frisørsalon igår, så hun har travlt med det nye liv som selvstændig. Og jeg må derfor vente lidt til der er lidt mere ro på hendes kalender. Hun har dog lovet mig at jeg kommer til inden jeg skal starte på job den 30/4.

Print Friendly

4 thoughts on “Coral Coral

  1. Den er bare så fin den bluse!

    Og pudsigt nok har jeg de samme strømper på idag, haha.. nogle gode gamle nogen fra Gina Tricot,ikk? 😀

    • Ja, det er dejligt at have nogle safe items i garderoben. Hvis der brænder helt på om morgenen, så er det bare at hive dem frem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier