Home girl

07.04.2012 af: Tine Kategori: Dagens, Motion

På vej ud af døren på påskeferie på en sydhavsø. Ikke så eksotisk som det måske kunne lyde, men derimod “bare” hjem til mine forældre på Lolland. En ferie hos mormor og morfar er dog ikke at kimse af, for så bliver man forkælet i begge ender. Min mor har allerede proklameret at der bliver serveret glaseret hamburgerryg, og det kan altså få mit mundvand til at løbe.

Jeg prøver dog at komme igennem påsken uden alt for meget af det gode mad, for der har sneget sig nogle barselskilo på sidebenene. Så de sidste par uger, har jeg løbetrænet et par gange om ugen. Første løbetur efter næsten 1½ års inaktivitet varforfærdelig! Jeg kunne ikke en gang løbe 2 km og min hals snørede sig sammen som om jeg havde røget en hel pakke cigaretter. Men allerede nu er der forbedring, og der er lys for enden af tunnellen.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier