Sephora

26.07.2012 af: Tine Kategori: Nye køb, Personlig pleje

20120726-155501.jpg

Det blev til lidt shopping i Paris. Men desværre kun lidt. En voksende mave satte nemlig et brat stop for at udnytte tøjudsalget fuldt ud. Jeg var ellers både i Zara, Printemps, H&M og mange andre butikker fyldt med billigt tøj, men gik tomhændet fra alle.

Det blev dog blandt lidt andre ting til lidt beaty goodies fra Sephora. Nemlig deres berømte og berygtede neglelaksfjerner-svamp. Man stikker simpelthen bare fingeren ned i svampen. Og vupti… 10-15 sekunder efter er lakken helt væk! Der anbefales godt nok 1 minut, men neglen var ren efter meget kortere tid. Jeg er allerede solgt, og skal have hamstret næste gang, jeg kommer forbi en Sephora. Jeg mener, jeg gav lige under €8 for den.

Øjenmakeup fjerneren skal bare afprøves. Jeg går altid med vandfast mascara, og jeg synes det er svært at finde fjernere, som ikke er olierede. Hader at huden er helt søbet til efter rens. Jeg bruger normalt Biotherms Biocils, Men synes den er lidt pricy. Så nu vil jeg afprøve både denne og en fra L’oreal. De koster begge en del mindre.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 thoughts on “Sephora

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier