Numbers

21.08.2012 af: Tine Kategori: Baby, Snik snak

Det hele startede egentlig med en blogleg fra Vores Mini. Find det 5. billede i den 5. billedmappe på din computer. Her endte jeg i “Jul 2011” mappen, og billedet er fra 1. juledag, hvor lillefisen blev puttet i en julemandsdragt. Stakkels barn;-)

Billedet fik mig egentlig til at tænke lidt over, at jeg igen snart skal være mor. Jeg er nu halvvejs i min graviditet, og jeg får stadig helt sved på panden af at tænke på, at jeg skal være mor til to. To helt små børn.

Jeg synes lige der er kommet nogenlunde styr på vores hverdag  med 2 fuldtidsjobs, vuggestue og fritidsaktiviteter. Og om 20 uger kan vi så starte forfra igen. Så er der igen ændret døgnrytme, marathonamning, utallige bleskift og gylp i lange baner. Denne gang bare med en 1½ årig på sidelinjen.

Nogle gange får jeg helt dårlig samvittighed over at lillefisen allerede skal dele sin mor og far med en anden, men den tanke vil nok altid spøge hos andengangsforældre. Lige meget om det først barn er 1 eller 4 år, når det skal have søskende.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Numbers

 1. er sikker på at det bliver godt, tænk hvor meget glæde de får af hinanden :-)) glæder mig til at se endnu en lille skøn baby lavet af Tine :-))

  • Ja, de får rigtigt meget glæde af hinanden. Det synes jeg også er super fedt!!

   Glæder mig også til at se det lille nye familiemedlem:-)

 2. Jeg kan til fulde sætte mig ind i dine tanker om at blive mor til 2. Også selv om der er 5,5 år mellem mine piger. (eller blir 5,5 år hvis hende lillesøster nogensinde har tænkt sig at komme ud). En af grundene til at jeg/vi ikke fik børn tidligere var at jeg slet ikke var klar. Så lidt klar at jeg indtil for 2 år siden slet ikke var sikker på om jeg skulle have flere børn. faktisk var jeg helt afklaret med at vi nok kun skulle have Sofia. Men pludselig meldte lysten sig. Det skal så tilføjes at jeg startede mit jo da hun var 1,5, min mand var ved at køre et firma op og hun var oven i det ørebarn med hvad dertil hører. Så jeg kunne slet ikke se hvordan min/vores hverdag skulle hænge sammen med barn nr 2 (var der kommet en havd vi nok fundet ud af det).
  hvornår det er “rigtigt” at få en mere kan man ikke generalisere omkring. Det er rigtig når man føler for det. Også selv om der kommer 1000 tanker om det nu også er det rigtige…
  Tænk at du er halvvejs allerede, gad altså godt at jeg var lige så god til at være pæn i tøjet når jeg er gravid 😀 her har den siden barsels start primært stået på løsebukser + toppe… men blev nok også lidt nerrig, i forhold til at købe nyt tøj når jeg alligevel bare har gået hjemme 2 måneder.

  • Dejligt at høre at jeg ikke er alene med mine tanker.

   Faktisk var jeg også ret sikker på at min Sofia skulle være enebarn. For at holde barsel og det dér med at være småbørnsmor har faktisk været svært for mig. Jeg følte lige pludselig at jeg manglede noget af mig selv. Min karriere har altid betydet meget for mig, og pludselig var jeg “kun” mor. Men når nu nummer to har meldt sin ankomst, så tager jeg selvfølgelig også det med. Og jeg glæder mig da. Men hånden på hjertet, så har det været svært at sluge:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier