Vind vind vind

15.10.2012 af: Tine Kategori: Konkurrencer

Så er der igen mulighed for at vinde noget på bloggen!! Jeg er blevet en del af Mamalicious’ blogpanel, og derfor er denne konkurrence i samarbejde med dem. Du kan nemlig vinde deres helt fantastiske Heal top, som kan indeholde en gravid mave, men som også, hvis du ikke er gravid, kan bruges til at holde maven på plads.

Så toppen kan altså sagtens bruges selvom man ikke er gravid. Den er fx. dejlig under bluser eller tunikaer, hvor man gerne vil have lidt ekstra længde ned over måsen på de kolde dage. Jeg er selv fan af længere toppe, så man ikke skiller på midten, så  denne top ville være en del af min garderobe selv uden gravid mave. Nu bruger jeg den dog med mave, og den vil sikkert også blive en del af min amme-garderobe. For her er det altså alfa omega, at man kan komme let til sagerne, og at toppen dermed ikke er for lille i halsudskæringen. Heal toppen har stropper der kan indstilles i længden, så man undgå at ødelæggge den alt for meget i den periode, hvor snittet helst skal være lidt løsere om barmen.

For at deltage i konkurrencen om 1 sort eller hvid top (onesize) fra Mamalicious skal du:

 • Skrive en kommentar til dette indlæg inden fredag 19/10 kl. 10.
 • Følge mig via Bloglovin’ eller Stalke mig (via ikonet med øjet øverst til venstre)

Jeg trækker 2 vindere, så hvis du har en præference for en bestemt farve, så skriv det endelig i indlægget.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

12 thoughts on “Vind vind vind

 1. Uh, Tine – sådan én top kunne jeg godt bruge! Jeg er dog ikke gravid, men den ser god ud. Jeg vil gerne bede om den i hvid, hvis jeg skulle være så heldig 🙂

 2. Jeg har fulgt dig via Bloglovin i et stykke tid nu. Jeg er selv gravid (36+4) og synes, at det er rigtig hyggeligt at følge med her hos dig.
  Lige om lidt kunne jeg nok godt bruge en top som holder lidt på formerne, så jeg ønsker mig en sort :o)
  Kh. Rikke

 3. Jeg føler mig lidt som en ‘snyder’, for jeg har aldrig været på din blog før – kom tilfældigt ind på den via en anden blog:) og så så jeg jo dette fristende indlæg om en konkurrence med de lækre toppe.. Jeg er gravid i 38. uge og sådan en top ville være fantastisk efter fødslen:) Så jeg tillader mig altså at være med, selvom jeg er ny på bloggen!:) Til gengæld glæder jeg mig til at følge med fremover:)

 4. Uhh ja tak, sådan en lækker lille sag vil min gravide mave og jeg da gerne vinde!
  Har pillet ved den inde i mamalicious butikken, og nu fortryder jeg at den ikke røg med hjem…
  Sort er værd at foretrække, men hvid kan bestemt også gøre det 🙂 🙂

  – Maj 😀

  Ps. Jeg “stalker” dig nu 😉 😉

 5. Pingback: Fraklip

 6. Uha, sådan en bluse kunne jeg godt bruge i sort 🙂
  Er i uge 25 nu og føler ikke jeg kan være i noget af mit tøj mere, hvad skal det ikke ende med, med 15 uger igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier