Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Den dag for 6 måneder siden

19.11.2012 af: Tine Kategori: Baby, Snik snak

Få timer før dette billede, havde jeg igen præsteret at lave en positiv graviditetstest. Denne gang dog helt uventet, da jeg ikke havde regnet med at skulle være gravid så hurtigt efter fødslen af Sofia. Lillefisen og lillebror bliver pseudotvillinger med kun 17 måneders aldersforskel, og jeg har i de sidste 6 måneder gjort mig mange tanker om at være mor til to så helt små børn.

Nogle dage glæder jeg mig over at få børn så tæt, da de jo kommer til at have så meget glæde af hinanden, men andre dage kan jeg også blive helt skrækslagen. For hvordan skal jeg nogensinde klare to børn!! Et er sgu hårdt nok lige for tiden.

Jeg er dog med tiden kommet frem til, at jeg hverken kan gøre fra eller til. Jeg har jo selv “valgt” at blive gravid igen, og så må jeg også tage de slag, der kommer. Jeg kan dog godt afsløre at det første ord, der røg ud af min mund, da testen viste 2 streger var “fuck” 🙂

Print Friendly

17 thoughts on “Den dag for 6 måneder siden

 1. Åh, jeg tror også, at min umiddelbare reaktion ville være “fuck” 😀 Men ja, så er det jo sådan det er, og så finder man ud af det 🙂

 2. BLiver jo helt blød om hjertet af det billede 🙂
  Hvme der døg bare var gravid. Men jeg mangler desværre bare lige ham, der skal gøre mig gravid 😉

  • Billedet er også et af mine yndlings. Både fordi der hører en god historie til det, men også fordi det er af mig og min datter.

   Manden skal tids nok komme. For 3 år siden var jeg single og nu er jeg snart mor til 2!! Crazy.

 3. Denne kommentar er ikke for at gnide salt i såret, på nogen måde overhoved, men jeg bliver nød til at knytte en kommentar til dit indlæg. Der er 18 måneder og 6 dage mellem min lillesøster og jeg, og selv vi i realiteten ikke er pseudotvillinger, er vi hele vores liv blevet kaldt det af alverdens fagfolk.
  Det er så himmelsk vigtigt, ikke at tage for givet, at bare fordi dine børn er født tæt på hinanden, så for de automatisk glæde af hinanden. Min søster og jeg har på INGEN måde haft gavn af hinanden. Vi er så forskellige, som nogen overhoved kan være – og selv som voksne har jeg stadig svært ved at se hvordan vi kan være søskende. Vi er som dag og nat. Min søster har haft det rigtig hårdt som barn – ikke fordi vi ikke har gode forældre, har været udsat for svigt osv., men fordi vi altid er blevet behandlet ens.. Du har kun nævnt det positive ved pseudotvillinger so far, men jeg ønsker blot at du sætter dig ind i de mindre positive sider ved pseudotvillinger, så din søn ikke lider under det, på samme måde som min lillesøster.
  Og igen, det er ikke for at være ondskabsfuld eller andet i den dur – hvad jeg har læst mig frem til, så lyser det ud af dig, at du er en god forælder.

  • Hej Mie

   Det er rigtigt godt at høre fra en, der har prøvet det på egen krop. Lige da jeg blev gravid læste jeg rigtigt meget om pseudotvillinger, og hvad man kunne gøre for ikke at behandle børnene for ens. For det er nemlig det værste man kan gøre med børn, der er født så tæt på hinanden (som du jo også selv skriver). Jeg fik også læst mig frem til at to piger typisk bliver sammenlignet mere end hvis det som i vores tilfælde er en pige og dreng. Drenge er jo typisk lidt bagud i udviklingen, og derfor vil lillebror synes yngre end han nok er. Eller i hvert fald ikke så tæt aldersmæssigt på sin storesøster, som han jo egentlig er. Så ved denne søskendekombination har man mindre tendens til at sammenligne.

   Men det er helt sikkert en af de ting, vi skal være meget obs på. Ikke bare at tage for givet, at fordi Sofia kan noget, så kan lillebror også. Så jeg takker mange gange for din kommentar. For selvom jeg ikke nævner fælderne ved pseudotvillinger, så er det faktisk en af de ting, som jeg brugte (for) meget af min energi på i starten af graviditeten. Men jeg kom også bare frem til at jeg måtte se på det postitive i at jeg får to børn så tæt på hinanden.

   Mange tak fordi du læser med:-)

 4. Uh jeg kan dælme godt forstå at du ytrede er lidet pænt ord da du fandt ud af det – det tror (læs: VED) jeg, at jeg også ville!

  Det er forståeligt at du er ængstelig ved tanken, men du er jo superwoman i mine øjne, så er slet ikke i tvivl om at du klarer det med bravour!!

  – Maj 😀

  • Ha ha, det skal nok gå, men jeg er sikker på at jeg kommer til at ligne en hængt kat de første mange måneder. Så det knap så pæne ord bliver sikkert taget i brug mange gange i fremtiden:-)

 5. Hej med dig.

  Åh, hvor lyder det dejligt. Der er selv kun 14 måneder (og én dag!) mellem min lillesøster og jeg, og vi har haft det fantastisk sammen, da vi var yngre, hvor vi legede med hinanden. Men som vi voksede op i teenage årene fik vi hver vores interesser og hver vores venner, som egentlig ikke gør mig noget.

  Jeg ved, at vi altid har hinanden, hvis der kommer nogle forhindringer i livet, men vi er som sådan ikke tæt knyttet, som nogle andre søskende med så lille aldersforskel 🙂

  • … men som mine forældre altid har sagt, så er de rigtig glad for, at de fik os med så kort mellemrum, for så skal der kun skiftes bleer osv. én gang i stedet for med flere års mellemrum – og de har ikke skulle lave regler for, hvad jeg måtte og hvad min søster måtte (mht. at komme hjem på et bestemt tidspunkt osv.), når vi var så tætte 🙂
   😉

   • Åh, hvor dejligt at høre!! Jeg er selv ret tæt med min søster selvom der er 3 år imellem os. Så mit største ønske er selvfølgelig at mine børn får det lige sådan. Og det er sådan set lige meget om der er 1 års eller 10 års forskel.

 6. Hej Tine:)
  Jeg vil altså også lige smide en kommentar her, for selvom der er 25 måneder mellem mine to piger, så kan jeg alligevel genkende mange af de tanker du skriver om her fra da jeg ventede nummer 2. Folk fortalte, hvor hårdt det var og jeg var i perioder ret bange for om jeg kunne slå til. Det kunne slå mig helt ud at tænke på, hvordan man kom ud af døren med 2(!) børn, hvordan man kunne tage på indkøbstur osv… men alting har bare vist sig at gå SÅ godt! Anden gang har jeg bare haft en helt anden ro (og den vil du helt sikkert også opleve), og det gør bare, at man har et helt andet overskud:) Jeg synes faktisk ikke, at det er hårdere med to – det er bare anderledes (og VIRKELIG dejligt):) og jeg ved, at du vil være en fantastisk mor – også til to:)

  • Hej Sussi

   Godt at høre! Ja, jeg tænker netop på hvordan man nogensinde kommer ud af en dør med to;-). Men jeg kan jo se at du har et liv trods to børn, så det har virkelig givet mig ro på. Som du skriver, så er man nok lidt mere tilbagelænet her anden gang.

   Du skal vide at jeg virkelig tager hatten af for dig, for jeres familie virker så harmonisk, og jeg håber at jeg finder samme ro som mor til to som dig.

 7. Det bliver sikkert hårdt, men du er jo heldigvis ikke den første nogensinde, som får børn så hurtigt efter hinanden. 🙂 Jeg er sikker på, du kommer til at klare det helt fint, og jeg glæder mig til at følge med. I øvrigt et superfint billede af jer begge. 🙂

 8. Tror godt nok også min reaktion havde været “fuck!” hvis det var mig..

  Jeg synes det er hårdt nok med 3 år imellem børnene.. Men jeg er sikker på du/ nok skal klare det. Men jeg kan sagtens forestille mig at specielt det første års tid må blive virkelig hårdt når Sophia ikke er ældre når lillebror kommer.

  Men jeg glæder mig til at følge dig herinde når han kommer.. Det bliver så spændende det hele.

  • Tak, søde Cecilia! Jeg skæver meget til andre mødre, så det glæder mig at du er tilbage. Det er altid dejligt at se at man kan bevare sig selv trods ens rolle som mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier