Mit julemirakel

26.12.2012 af: Tine Kategori: Baby, Dagens, Snik snak

Bare rolig!! Jeg har ikke født!! Men jeg har været fraværende den sidste uges tid pga. heftig sygdom. Torsdag aften i sidste uge, lagde jeg mig med influenza af værste skuffe, og den er først nu ved at slippe sit onde i tag i mig. Jeg har været igennem feber, kulderystelser, muskelsmerter, hoste og stoppet næse. De sidste to kan jeg ikke helt komme af med, men jeg håber at jeg snart er frisk igen. For det er godt nok hårdt at være højgravid og syg, og så lige skulle give en lille pige en hyggelig jul!

Juleaften gik dog på trods af min sygdom udemærket. Sofia var simpelthen helt ekstatisk over især traditionen med at danse om juletræet. Så der blev sunget den del ekstra sange i år. Gaverne var selvfølgelig spændende, men jeg tror simpelthen det var for overvældende for sådan en lille tøs. Hun har dog leget med et par af dem de sidste par dage, så de skal nok blive værdsat.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Mit julemirakel

  1. Åha, vi har også været ramt af sygdom alle 4, og det er altså bare hårdt – også som mor til 2 måneders pige og HELT SIKKERT som højgravid! Håber du er helt ovenpå igen? og Liva var også VILD med at gå og synge om juletræet. Hun skrålede med på yndlingsjulesangene. Skønt, at der egentlig skal så lidt til at gøre de små glade – og det er ikke gaverne, der er det vigtigste for dem:)
    Din pige ser i øvrigt skøn ud i sit juleoutfit:)

  2. Ej, hun er dejlig. Fine røde kinder 🙂 Så træls at være syg, det kommer aldrig belejligt. Jeg har også selv været ramt, dog bare af en rigtig slem forkølelse tilsat hovedpine, og slem hoste, men ak ja, det var slemt nok. Især når man ikke kan sove pga. hovedpine og man må ikke tage Treo og andet godt, pga. graviditet… Godt at jeg ikke skulle være nogens mor, lige nu, for det havde garanteret ikke været nemt.

    • Håber du er kommet dig. Det er virkelig ikke nemt at være syg som gravid, for man er bare overladt helt til ens krops egen helbredelse. Og jeg har på fornemmelsen at den tager længere tid, fordi al energien går til spireni maven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier