Dagens: Star studded sweater

23.01.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb

Jeg nåede at købe denne strik fra Vero Moda lige inden jeg fødte. Tænkte at den ville være god til både at dække den bløde efterfødselsmave og til at amme i. Sidstenævnte kan nemlig være en udfodring at finde passende tøj til. Men denne oversize bluse kan nemt hives op og med en Samsøe Samsøe sue long under, så går det meget let, og man flasher ikke alt for meget.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Dagens: Star studded sweater

  1. Jeg er helt enig med Katja – sådan vil jeg også se ud 14 dage efter min fødsel. Virkeligv fin strik, den var jeg også faldet for, hvis ikke maven var på vej udad 🙂

    • Jeg er sikker på at du også vil stråle efter din fødsel. Selvom man får minimalt med søvn, så går man nogle dage rundt i en sand lykkerus over ens lille vidunder. ( og andre dage er man bare træt og grim;-o)

      Jeg nåede faktisk at bruge blusen med kæmpe mave. Det fungerede også fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier