Nice Home

13.02.2013 af: Tine Kategori: Bolig

Jeg er i fuld gang med at pakke flyttekasser ud i vores nye hjem, og om 3 uger rykker vi ind permanent. Egentlig kunne vi godt rykke ind før man af praktiske årsager bliver vi boende hvor vi er nu lidt endnu. Sofia har nemlig ikke fået ny vuggestueplads, og det betyder at vi skal køre 20 km hver vej for at hente/bringe, når vi flytter. Så vi håber på at ved at vente lidt med flytningen, så bliver der færre dage vi skal køre frem og tilbage med hende.

Midt i al udpakningen har der dog været plads til at købe lidt nye møbler. Fx er det blevet til en sofa, en seng og nyt spisebord og -stole. Jeg kendte ikke til Nicehome.dk, men de har faktisk eksisteret siden 2008 og sælger alt lige fra lædersofa til hængekøje. Jeg har luret lidt på deres lamper. Vi mangler nemlig lamper til både køkken, soveværelse og entré. Denne fine bordlampe kunne jeg faktisk godt se i vores stue. Den har et lidt industrielt look, men som brydes lidt af de runde former.

Indlægget er sponsoreret
Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Nice Home

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier