On a good day

02.02.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Snik snak

‘Du ligner en mor med rigtigt meget overskud’… Det var ekspedientens kommentar til mig, da jeg var ude at handle med barnevognen igår. Det fik mig lige til at vokse et par centimeter, for sådan føler jeg mig ærligt talt ikke. Men det er jo altid godt at det ser sådan ud!

Denne er barsel er meget anderledes end den første. Selvfølgelig fordi der nu er to børn. Det betyder nemlig at jeg ikke kan blive liggende i sengen om morgenen, da Sofia jo skal gøres klar til vuggestue. Så selvom Anton snorker lystigt, så er det op og igang. Resten af dagen går med praktiske gøremål. Noget som jeg ikke brugte så lang tid på sidst. For det kunne vi jo bare ordne i weekenderne. Men denne gang er det bare om at få ordnet vasketøjet, gjort rent og lavet mad mens der kun er et barn hjemme. For med et barn i armene og en om benene, så er det svært at få lavet noget. Og helt ærligt, så vil jeg også hellere hygge med en pixi bog, bygge med klodser eller lege med dukker, når først Sofia kommer hjem. Det nyder hun nemlig i fulde drag.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “On a good day

 1. Dejligt med sådan en kommentar, den kan man leve længe på 🙂

  Hvornår er det at I skal flytte i jeres nye hus? Og var det i Odense?
  Og betyder det at Sofia skal skifte institution?

  • Vi fik nøglerne til huset fredag, så familie og venner er i fuld gang med at male. Vi håber på at kunne flytte ind sidst på måneden. Og ja, det er i Odense. Så Sofia skal desværre i en ny vuggestue. Det smerter mit moderhjerte, men vi kan ikke køre frem og tilbage med hende.

 2. Dejlig kommentar at få – men jeg synes også ekspedienten har ret 🙂 Måske hænger det også sammen med at du gør lidt ud af dig selv og ikke hopper i joggingtøjet, når du skal ud? (Ved det ikke, men tænker at overskud også kan hænge sammen med at man føler sig fit-for-fight, når man ligner et menneske) 🙂
  Pyh, ja – der må være nok at se til med to børn – men god idé at lave det kedelige i dagtimerne og så bruge tiden på Sofia når hun kommer hjem. God weekend søde Tine 🙂

  • Tak, Ann. Jeg føler mig lidt hængt for tiden, så det er virkelig dejligt at få søde kommentarer. Så kan man lige lidt mere.

   Og ja, det hænger nok sammen med at jeg ikke går rundt i udslidte bukser. Det ligger ikke til mig;-)

   God weekend til dig også.

 3. Hej Tine !
  Sikke en dejlig kommentar at få – og jeg er sikker på, at hun har helt ret !

  Jeg er lige begyndt at følge din blog.. En lille søgning på barnets bog, og vupti viste Google mig til din blog.

  Sikke en hyggelig blog du har dig ! Jeg har en lille fyr fra august 2011 – er det ikke også der din Sofia er fra ?

  /Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier