On Top

25.02.2013 af: Tine Kategori: Baby, Dagens

Tunika fra H&M, jeans fra Vero Moda og wedges fra Ebay

Jeg er nogenlunde på toppen igen! Lillebror tog nemlig 11 timer i nat – kun afbrudt af 20 minutters amning. Dejligt!! Men også meget tiltrængt. For de sidste 2 uger og især weekenden har været strenge at komme igennem. Der har nemlig ikke været meget søvn til hverken lillebror eller jeg, og det har også været en del gråd. Også fra både lillebror og jeg;-)

Men idag nyder jeg altså at jeg er mere frisk end jeg har været de sidste mange måneder. Jeg ved jo at det kan vende på en tallerken, så det er bare med at få noget fra hånden mens jeg har overskuddet til det. Fx er jeg pt. ved at fremkalde billeder fra det sidste halve år. Det er blevet glemt i al travlheden med graviditet og flytning. Så  nu skulle det være.

Billedet er forresten fra i lørdags, hvor vi fejrede mine kære svigerfars fødselsdag. Om et par dage er det min egen tur. Hvor gammel, jeg bliver, kan jeg ikke huske!! 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “On Top

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier