Easter Outfit

02.04.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer

Det er efterhånden lang tid siden, der har været et outfit på bloggen. Tror faktisk vi skal tilbage til min fødselsdag for over en måned siden!! Men det er altså svært at få taget billeder med to små i huset, for når først de sover er jeg så træt og krøllet at jeg ikke er værd at se på. Kæresten har dog et par ugers ferie/barsel nu, så forhåbentlig kommer der flere billeder frem over.

Påsken fejrede vi hos mine forældre på Lolland, og for første gang i rigtig lang tid, havde jeg øjenskygge på øjnene og glat hår. Så det måtte selvfølgelig foreviges. Følte mig helt normal igen;-). Ikke at jeg bare lader stå til her under barslen, men det er sjældent at glattejern og øjenskygge kommer frem. Min tid bliver mest brugt på at skifte bleer, trille barnevogn, amme, lege, lave mad og holde hus, så der er ikke rigtig nogen grund til at bruge tiden på håret.

Og når nu vi snakker om håret, så skal jeg igen snart en tur forbi søster frisør. Sidst jeg blev klippet og farvet, var i oktober måned, så mit hår trænger til en ordentlig omgang. Og med en dåb lige om hjørnet, så må der gerne ske noget. Jeg beholder vist det meste af længden, men mht. farven er jeg ude i at springe med på ombre trenden, hvor min udgroning fremhæves. Håber søs er med på den:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier