Glitter Sandaler

08.04.2013 af: Tine Kategori: Inspiration

20130407-190244.jpg

Selvom temperaturen langt fra indbyder til bare tæer, så er jeg allerede på udkig efter sommerens sandaler. Om mindre end to måneder går turen nemlig til Mallorca med hele familien, og dér er der forhåbentlig mulighed for at lufte fusserne.

Jeg er blevet håbløst forelsket i Cecilia fra Black Lily. Hun er tilpas pyntet til både at bruge til hverdag og til fest. Og så er hun flad. Det er især vigtigt når sommeren nok kommer til at byde på endeløse ture med barnevognen.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

7 thoughts on “Glitter Sandaler

 1. Nøj de er fine. Jeg har desværre “dumme” sener i fødderne så det er primært birkenstock jeg går i om sommeren af sådan pæne hverdags sandaler

  Knus og god dag

   • Ja det er øv, men har lært at leve med det. Eller dvs jeg har lært hvad der er godt og hvad der er no go.
    Går jo meget i mit job så skal være noget jeg kan gå/stå i hele dagen:-)

    • Ja, det er ulideligt at komme afsted i forkert fodtøj. Jeg er heldigvis også blevet klogere med alderen. Førhen gik jeg kun i høje sko.

 2. Pingback: oh cecilia!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier