Lørdagens look

27.04.2013 af: Tine Kategori: Baby, Dagens


Bukser og bluse fra H&M, jakke fra Pimkie, shades fra Bulgari, tørklæde fra Amust og wedges fra Ebay

Et sjældent dagens. Jeg er nemlig ved at hive håret ud på mig selv, da mindstemanden ikke vil sove i en stillestående barnevogn. Så der er ikke så meget tid til hverken bad, makeup eller tøj når man bruger al sin tid på at trille. Idag var vi dog en tur på legepladsen, og han vågnede da også først 15 minutter efter vognen blev parkeret hjemme ved garagen.

Jeg havde fundet de gamle H&M bukser frem. De er så dejligt afslappende, og så minder de mig bare om sol og sommer. Så skal temperaturen bare lige lidt mere op. Jeg har dog allerede nydt solen på terrassen. For jeg har lavet en anordning med en havestol, hvor jeg kan trille barnevognen med den ene fod mens jeg kan nyde solen uden at traske rundt. For det bliver altså lidt hårdt i længden.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Lørdagens look

 1. Sikke en bandit … Han skal da bare sove uden at blive kørt 🙂
  – havde selv en søn som sov meget lidt og meget lidt sammenhængende. Det var hårdt.
  Nyder at han er større nu og sover hele natten.
  Du ser dejlig ud.

  Skal lige høre hvad farve nr du brugte da du lavede negle med dit startkit?
  Har nemlig selv fået et sæt og har en fin farve til, men vil gerne have en lys farve som din.

  Fortsat god weekend.

  • Vi øver på sovningen, men jeg synes godt nok det trækker tænder ud denne gang. Samtidig er han også begyndt ikke at sove så godt om natten, så jeg er godt nok træt for tiden.

   Farven hedder 000. Jeg synes den er super anvendelig fordi den er så lys. Ret hverdagsvenlig.

   God weekend til dig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier