Ombre Hair

18.04.2013 af: Tine Kategori: Dagens, Hår

I mandags forlod jeg kæreste og søn hjemme for at sætte mig i frisørstolen hos min søster. Sidst jeg gjorde det, skrev vi oktober måned, så mit hår trængte til en ordentlig omgang!

Længden blev der ikke gjort så meget ved, da jeg gerne vil have lidt længde på, så jeg i en snæver vending (eller på en stresset morgen) kan smide håret i en hestehale. Men på farvesiden, blev der prøvet lidt nyt. Jeg fik en mørk farve i bunden, og har nu en ombre farvning. Altså to forskellige farver i bund og spidser. Når man er vant til lyse striber er det en stor forandring, men jeg er super glad for det.

Skal nok få taget nogle bedre billeder end dette, som kæresten snuppede med telefonen. Genboen kom ud i samme sekund, så det blev ikke til den længste foto seance. Det er jeg alt for genert til. Har I det også sådan, hvis I bliver ‘afsløret’ midt i jeres billedtagning?

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Ombre Hair

  1. Pingback: Close Up

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier