Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Monday Moments #2

07.05.2013 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

Dagen igår stod på….

…. hygge med søndagens dåbsbarn. Han var i hopla, og klarede både kirke og fest med bravour. Han var dog lidt utilfreds da præsten mente at han skulle over på fasters anden arm for at få vand i hovedet. Så der gav ham lidt lyd fra sig.

… opsætning af bogstaver på begge børns døre. Har i flere måneder glemt at købe klæbepuder, men de fulgte med Antons bogstaver igår. Så nu fik jeg det endelig gjort. Klovnen er også sat op idag, og er sådan en måledims til at se hvor høje børnene bliver.

… beundring af alle gaverne fra igår. Han har fået nogle rigtigt gode ting, som jeg nok skal vise frem løbende.

… maling af et felt i gangen

… og opsætning af knagerække. Nu skal der bare lige lidt maskingtape rundt i kanten.

… spist rester fra igår. Flødekartoflerne er exeptionelt gode, og jeg kunne have spist mange flere, hvis jeg ikke skulle tænke på vægten.

… der var heldigvis også lidt kage tilovers. Noget blev frosset ned til Antons 1 års fødselsdag, og resten bliver vi desværre nødt til at spise nu.

Print Friendly

2 thoughts on “Monday Moments #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier