Varmefri

18.05.2013 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseret

image

Bloggen holder varmefri! Både mor, far og børn er ret dvaske oven på et par varme dage med zoo besøg, mødregruppe, firmafest og havearbejde. Resten af pinsen står dog i børnenes tegn, og der skal skrues op på max på hyggeknappen.

Sofia har været lidt pylret på det sidste, og har ekstra brug for sin mor og far for tiden. Og for sin lillebror. Han er faktisk den, der får størst opmærksomhed, når hun har været væk fra hjemmet. Man kan virkelig mærke at hun har savnet ham. Det er så dejligt!! Hun er begyndt at inddrage ham i sine lege, og idag spurgte hun ham endda om han ville lege. ‘Lege sammen, Åton’, blev hun ved med at sige. Og så fandt hun Duplo klodserne frem mens han lå på legetæppet ved siden af. Det er da søskendekærlighed.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Varmefri

    • Ja, man kan sagtens se at de er søskende. Anton er dog en rigtig dreng. Mere grov i det og meget større. Han vejer nu det samme som da Sofia var dobbelt så gammel. En rigtig basse, er han;-)

  1. Det er alt for længe siden jeg har skrevet her. Søskendekærlighed er bare noget af det største at opleve mellem sine børn 🙂 Og altså, han er da for skøn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier