04.08.2013 af: Tine Kategori: Dagens

Bukser fra Saint Tropez og top fra Vila. Sofia er i kjole fra NameIt

Vel hjemme i Odense, kan vi igen lege i haven. Sofia elsker det, og det første der ryger ud af hendes mund, når hun slår øjnene op morgenen er “ud og lege”. Så vi er tit i haven kl 8 en søndag morgen:-). Her om sommeren er det også dejligt nok, men jeg bliver nok en anelse mere tilbageholden sådan en kold og mørk novembermorgen!

Mormor og morfar havde sørget for både sandkasse og badebassin i sommerhuset, så vi har tilbragt rigtigt mange timer uden for den sidste uges tid. Heldigvis var vejret jo med os, og vi måtte kun krybe i læ for regnen een gang. Det er da luksus, når man vælger at holde sommerferie i Danmark.

Og ja, jeg er ret langhåret. Håber snart jeg kan få en tid hos min søster. Selvom jeg har mistet meget (læs: rigtigt meget) hår pga amning, så render jeg rundt med et ret tykt garn. Det har dæleme været varmt de sidste par uger. Og jeg kan slet ikke holde ud at føntørre det, så det får lov til at lufttørre. Derfor de viltre krøller og flade hår:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier