Me Time

16.10.2013 af: Tine Kategori: Dagens

Saint Tropez bluse, Gina Tricot Jeans og Wedges fra Ebay

Jeg har haft en mig-dag. En dag, hvor kæresten havde taget fri for at se efter Anton, så jeg kunne få lidt tiltrængt tid for mig selv. Det var en pludselig indskydelse i mandags, men jeg nåede at booke en tid til en 90 minutters ansigtsbehandling og besluttede mig samtidig for at købe nyt undertøj.

Sidstnævnte trængte virkelig til at blive opdateret. Det var helt pinligt så slidt det var blevet! Så jeg behøvede eksperthjælp for at finde min rigtige størrelse efter fødsel og amning. Jeg endte da også med et par fantastisk velsiddende bh’er og trusser – og blev næsten 1500 kr. fattigere. Men da det jo er på hver dag, så skal det altså være ordentligt. Jeg gider ikke sådan nogle bh’er, hvor stropperne glider ned, eller hvor blonderne gnaver. Vil hellere betale lidt mere for en bedre bh.

HUSK AT DU KAN VINDE WERRING SMYKKER HER

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Me Time

    • Lige præcis, Anja! Jeg kom tilbage med fornyet energi efter 4 timer i mit helt eget selskab. Tror det er vigtigt at give sig selv “lov til” at lave noget uden børn eller mand. Det giver lidt mere overskud i hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier