Julegaver til 2 årig pige

23.11.2013 af: Tine Kategori: Inspiration, Samarbejde, Tumling

Min mor og svigermor har begge rykket mig for ønskesedler til børnene. Jeg har været i gang med dem i lang tid, men jeg synes det er svært at finde på gode ønsker. Når alt kommer til alt, mangler børnene jo ikke noget. Især ikke Anton, som jo “bare” arver Sofias legetøj. Vi behøver i hvert fald ikke ønske os mere Duplo, flere Pixi bøger og flere bamser. Men han skal selvfølgelig også have lidt nyt en gang imellem. Så jeg har fundet på nogle gode ønsker til ham. Han skal fx have sin egen Wheely Bug eller sin egen trehjuler. Der er altså bare noget, som man ikke skal dele med sine søskende.

Sofia er derimod lidt sværere at finde på gaver til. Med Anton ved jeg jo nogenlunde, hvad han kommer til at lege med fordi Sofia lige har været igennem samme stadier, men med hende, er jeg lidt på bar bund. Jeg kan dog se et mønster i hendes leg. Hun interesserer sig meget for dukker og bamser, og vil meget gerne give dem mad og give dem tøj på. Hun er også glad for musik, og for at danse. Og så elsker hun at tegne. Jeg håber jeg har ramt rigtigt med nogle af ønskerne, og håber at bedstemødrene kan finde inspiration. Ellers må de forbi Toys r Us, hvor man jo nærmest kan få alt. Jeg har i hvert fald brugt deres hjemmeside meget, da den er så snedigt lavet, at man kan søge på gaver til fx toårige. Hvis man vælger en aldersgruppe får man simpelthen alle relevante legesager frem. Det er jo perfekt!

Indlægget er lavet i samarbejde med Toys r Us

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier